SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Izmene na sovjetskim srednjacima – supertest za patch 9.20

obj 140 Izmene na sovjetskim srednjacima i obj 140

Iako su ranije najavili da će sovjetski teškaši dobiti oklopa, desilo se da nam slede izmene na sovjetskim srednjacima. I to grana koja vodi do Obj 140.

Izmene na sovjetskim srednjacima

Počnimo od tier X tenka, Obj 140 će dobiti još oklopa na kupoli i to na “krovu”, do nivoa koji ima njegov parnjak T-62A. Ali će otvori ostati isti i , i dalje će biti weak spotovi.

T-54

T-54 će dobiti više oklopa na mantletu topa i okolini. Ali to nije sve. T-54 će biti gotovo pa u potpunosti rebalansiran.

Top 100 mm D-10Т2S (koji vodi do obj 140) će biti tako prepravljen da će se sa njim morati malo prići i igrati na blizinu i na poludistancu, što bi se reklo košarkaškim rečnikom. Što znači da će mu malo pokvariti preciznost. Reaload će biti manji, a samim tim i DPM veći.

Dok će top 100 mm D-54  (na putu do T-62A) dobiti lepo smanjene u vremenu nišanjenja,kao i u disperziji. Ali ćemu biti povećano relaod vreme. Tenk će sa ovim topom moći d apuca sa razdaljine i da bude podrška.

Izmene na sovjetskim srednjacima: T-44

Kupola će postati teža za probiti:

To nije sve od izmena, kao i T-54 i T-44 će doživeti izmene na topovima.

Top 100 mm LB-1 će dobiti bolju stabilizaciju i brže će nišaniti

Dok će top 122 mm D-25-44 biti lakši za rukovanje. Od izmena će imati, malo brži reload, bolju disperziju i kraće vreme nišanjenja.

izvor: TDB

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Ako zelite da vidite jos neke izmene pratite LINK […]

[…] što ste mogli da vidite iz nalova Obj 140 je izglasan. Ovo dolazi u dobro momentu jer su naš najavljene izmene na ovoj liniji (grani) […]

[…] Sovjetski medium tenkovi […]

trackback

2downpour

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x