SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Izgubili ste za tri minuta? Ništa strašno!

izgubili

Mnogi od nas su sudelovali u bitkama koje su se ekspresno završile. Narodski rečeno zavšilo se i pre nego što je počelo. 15 – 0, 15- 1 i slično u randomu je neizbežno pogotovo na veći broj partija. I desiće se da ste izgubili za 3 minuta, ali zašto to nije toliko strašno?

Izgubili ste za tri minuta? Pa šta?

Zašto nije strašno? Zato što se to dešava i najboljima, pa čak i onima koji zaradjuju novac od igranja World of Tanks -a. Naravno govorim o WGL igračima. Tako reći eSportistima. I to im se dešava na najvećoj sceni u polufinalu i finalu Wargaming.net lige. Imali smo situaciju da je DiNG počistio OOPS na Ghoustown-u za nešto više od 2 minuta. I to ne jednom nego dva puta. Da igraju brzo i efikasno su pokazali i u finalu protiv Kazne gde su na Clifu iznenadili Kaznu i umesto strategijski odigrane odbrane se dali u napad. Ali da je to mač sa dve oštrice se videlo već u sledećoj bici gde su se tako opet zaleteli ali su ih momci iz Kazne dočekali spremni. I trostruki uzastupni prvak WGL je rasformiran u 3 minuta bitke. Inače Break_neck je petostruki prvak WGL i pometlan je sa mape:

Tako da ako izgubite brzopotezno setite se da se to svima može dogoditi. I to čak kad se i organizovano igra i gde svako zna svoj zadatak. A šta se odna čudite random gde dobar deo igrača da je njihova zamisao baš najbolja i gde nema timskog rada. Ako spomenemo niže tierove gde ljudi zaista ne znaju gde treba da idu, shvatite da je sve to samo još jenda normalana stvar koja vam se dešava.

Srećno na borilištu i GG!

Nik_Pen16

Nik_Pen16Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frenki

To su krivi igrači , a ne nešto drugo. A još se smijem nekima koji se žale na MM. To mi je toliko smješno da ponekad moram ići piti vodo od smijeha

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x