SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Istorija heroja – epizoda 1 – Reinhardt (Rajnhard) Overwatch

Reinhardt

Pozdrav tenkisti!

Današnji tekst neće imati previše veze sa tenkovima kao što ste na to obično navikli. Umesto toga, želimo da vam predstavimo Overwatch igru, za koju ste verovatno već i čuli. Naš dobar drugar napravio je ovaj interesantan video (pogledati dole) o istoriji heroja (danas je samo prva epizoda) u Overwatch igri na jeziku koji mogu razumeti svi ljudi na Balkanu. Pa, hajde da vidimo njegovu priču…

Rajnhard Vilhelm sebe posmatra kao šampiona prošlog vremena, koji živi po viteškom kodu junaštva, pravde i hrabrosti. Poseduje aktivnu mašu, obožava karivurst i ljubitelje je muzike Dejvida Haselhofa.

Pre više od trideset godina, Overvač je osnovan da bi se suprotstavio pretnji pobune robota u svetu. Rajnahr, višestruko odlikovani nemački vojnik je bio regrutovan u originalnu postavu Overvač udarnog tima koji je stavio tačku na Omnik krizu. Posle završetka konflikta, Overvač je izrastao u globalnu instituciju, koja je održavala mir u ratom razorenom svetu. Rajnhard je pokazao kao jedan od njenih najsnažnijih šampiona.

Rajnahard i etika

Rajnahardova posebna etika i ličnost veća-od-života mu je donela divljenje od strane saboraca i nadređenih. Nikada se nije plašio da kaže ono što misli, beše jedan od najvećih pristalica i, kada je bilo potrebno, najveći kritičar Overvača, konstantno podsećajući da je Overač osnovan kao sila dobra. Dobro se slagalo sa Torbjornom (koji mu je održavao oklop). Jedno vreme služio je na Gibraltaru, gde je dobio tamni ten.

Pošto je služio do svojih kasnih pedesetih, Rajnahard se suočio sa penzionisanjem iz borbe. Utučen zbog sklanjanja sa aktivne dužnosti, Rajnard se plašio da su njegovi dani smisla i slave završeni. Kako su vremena postala mračnija i Overvač je pao pod sumnju korupcije i pobune, Rajnahrd je mogao samo da nemo posmatra kako stvar kojoj je posvetio ceo život i koju je branio… postaje ruglo.

Godinu dana pre raspuštanja, Overvač štab u Švajcarskoj je uništen, a Džek Morison je navodno poginuo u eksploziji. Rajnhard je držao pomen sa velikom tugom u srcu na sahrani svog bivšeg komandanta.

NAKON OVERVAČA

Iako je Overvač vremenom postao neuravnotežen, Reinhardt nije bio zadovoljan time da sedi dokon pored njega. Jednom kada je opet navukao na sebe svoj Krstaški oklop, on se zavetovao da će krenuti u borbu za pravdom širom Evrope poput Vitezova prošlih vremena, braneći nevine i osvajajući umove i srca obećanjem da bolji dani predstoje. U tome mu je pratnju pravila Brigitte, koja mu je pomogla, da očuva svoj oklop. Oni bi učestvovali u mnogobrojnim sitnim borbama. U nekom trenutku je bio u King’S Row-u, gde je štitio omnike i njihove simpatizere od pobunjenika.

UBICA ZMAJEVA

“Ovaj oklop i dalje može služiti svojoj svrsi. Jednog dana će se možda raspasti, ali do tada, mi ćemo se boriti. Overvač možda neće više postojati, ali će nastaviti da živi kroz nas. Mi smo se zakleli da ćemo se držati njegovih ideala i da ćemo obnoviti nadu u ovom svetu punom nedaća…Da ćemo biti u potrazi za tiranijom i zlom gde god da su pustili svoje korenje…I da ćemo čekić pravde spustiti na grešne i zle.”

Dok je putovao sa Bridžit, Rainhardt i njegov kompanjon su se našli bez goriva i novca. Zasutavili su se u gradu kako bi uzeli malo  navedenog, ali su grad našli praktično napušten. Otkrili su i zašto je to tako, naime to područje je bilo ugroženo od strane Zmajeva, grupe lešinara koji su oduzimali i odnosili teritoriju pod zemlju, bez da su se suprotstavili njemu.

I sami su nailazili na neke od Zmajeva te bi Rainhardt istupio zahtevajući da napuste područje i odu. Oni su odbili, povlačeći i njega sada pod zemlju. Smejući se tadašnjoj njegovoj nemogućnosti da uzvrati, a potom su otišli, savetujući Rainhart-a da učini isto. Ne htevši da posluša njihov savet on im se suprotstavio. Voljno ili inače, Rainhardt je gledao na Zmajeve kao na prave mitske zmajeve, i u skladu sa tim, borio se sa njima kao vitez, poput onih u pričama o zmajevima. U tome je i uspeo, zahtevajući da odu i napuste te predele i da se nikad više ne vrate.

Narednog dana Rainhardt se vratio u grad donoseći vesti gradonačelniku. Zmajevi više nikad neće uznemiravati ponovo stanovnike njegovog grada. Njihov posao je tu bio završen, a Bridžit i on su otišli po nešto goriva. I kobasicu sa karijem.

PONOVNI POZIV
Kada je Vilson uputio ponovni poziv iz Overvača iz baze: Gibraltar, Rainhardt je lociran negde u jugozapadnom Grinlendu.”

Ukoliko želite da pogledate ovu priču o heruju po imenu Rajnhard, evo i linka:

Recite nam vaša mišljenja o ovome. Da li vas je zainteresovala ova priča? Ja iskreno ne igram ovu igru, ali ovako detaljan opis ličnosti je svakako privukao moju pažnju. Hm, ko zna… 🙂

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

1breakwater

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x