SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Istorija Heroja – Overwatch ” Doomfist “

Doomfist

Doomfist je jos jedan u nizu overwatch heroja.

Akande Ogundimu rođen je u dobrostojećoj nigerijskoj porodici, kao naslednik njihove kompanije koja se bavila tehnologijom prostetike. Veoma harizmatičan i inteligentan, Ogundimu je proširio poslovanje porodice, osiguravši budućnost, a svoje slobodno vreme posvetio je svojoj prvoj ljubavi – borilačkim veštinama. Trenirajući tradicionalne afričke borilačke stilove, kao što su dambe i gidigbo, ali i rvanje i druge veštine borbe, Ogundimu se uspešno takmičio širom sveta koristeći se svojom urođenom intuicijom da pročita poteze protivnika, kao i brzinom i snagom.

Na žalost, u Omničkoj krizi, Ogundimo je izgubio desnu ruku, što je zauvek zaustavilo njegovu sportsku karijeru. Iako je njegova kompanija veoma brzo napravila veštačku zamenu, sportski savezi odbili su njegove zahteve za ponovnim učešćem. Mladi Ogundimu se zatim okrenuo firmi, vodeći je istom strašću i ljubavlju kao prema sportu, iako sa velikom praznimom u srcu… koja će biti popunjena pojavom Akinđidea Adejemia, poznatog kao Dumfist, pošast Numbania. Adejemi je ponudio Ogundimuu da se bori uz njega kao plaćenik za Talon, što je ovaj “oberučke” prihvatio.

Iako je Adejemi bio važan deo Talona, mladi Ogundimu se vrlo brzo pokazao kao pametniji, lukaviji, i ambiciozniji. Ubrzo, učenik je zamenio učitelja, ubivši ga. Preuzevši njegovu kibernetičku rukavicu, integrišući je sa svojoj prostetičkom rukom, Akande Ogundimu postao je novi Dumfist.

Doomfist!

Njegovi planovi za osvajanjem sveta zaustavljeni su u Numbaniju, kada su mu na put stali Vinston, Trejser i Genđi. Genđi i Trejser nisu bili sposobni da se suprotstave višestruko jačem, bržem i spretnijem ratniku, ali Vinston… jeste. To je bila bitka koju je Dumfist izgubio.

Zatočen u zatvoru sa maksimalnim obezbeđenjem, Dumfist je strpljivo čekao da se deogađaji koje je pažljivo planirao godinama odviju, prateći vesti o svom porazu, uspesima Overvač tima i povratku istog na scenu, kao i izložbi njegove rukavice koju su Vidovmejker i Riper neuspešno pokušali da ukradu i atentatu na Tekartu Mondatu.

Kada je kucnuo pravi čas

Talon je poslao svog najopasnijeg agenta, Ripera, da oslobodi Dumfista. Ubivši velik broj stražara, crni ubica oslobodio je Dumfista, kojem se posle bekstva gubi trag.

Nakog bega, Dumfist i Riper imali su mali razgovor povodom čudnih dešavanja oko neuspelih Talonovih operacija, uključujući i propali atentat na Katju Volskaju, naručen od strane jednog od Talonovih glavešina – Vialia. U kazinu u Monaku, Dumfist, Sombra i Vidoumejker sastali su se sa jednim od vođa Talona – omnikom Maksimilienom, koji im je otkrio da nisu svi u organizaciji zadovoljni povratkom Dumfista. Ubrzo, napadnuti su od strane Vialiovih ljudi, koji su se pokazali nedovoljno spremni na borbu protiv najboljih agenata koje je Talon imao.

Na balu pod maskama u Veneciji

Dumfist je suočio Vialia sa optužbama. Iako ga je ubeđivao da nema ništa lično protiv njega, i da je samo želeo da Talon postane organizacija orijentisana ka zaradi, to nije bilo dovoljno da ubedi Dumfista da ne ubije Vialia, bacivši ga sa mosta, uz komentar – da Talon nije grupa kriminalaca koju zanima novac.

Kasnije, Dumfist stiže u Numbani. Kako bi povratio svoju rukavicu koja je trebala da bude izložena u muzeju povodom dana Ujedinjena. Obezbeđenje u vidu novih OR15 robota pokazalo se kao nedovoljno da zaustavi odlučnog ratnika. Koji je ih lako pobedio na Adave Aerodromu. Uzevši rukavicu, Doomfist je dobio sve što mu je bilo potrebno da se osveti Overvaču.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x