SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

ISTORIJA HEROJA – EPIZODA 7 – McCree (OVERWATCH)

ISTORIJA HEROJA – EPIZODA 7 – McCree (OVERWATCH)

Mirotvorac

MekKri je već odavno bio poznat kao član zloglasne Dedlok bande, koja je svoj dolar zarađivala trgovinom nezakonitog oružja i vojne opreme po jugozapadnom delu Amerike, kada su on i njegovi “saradnici” uhvaćeni na prevaru od strane Overvač tima. Pošto je bio majstor sa pištoljima oštrog oka i mirne, brze ruke, ponuđen mu je izbor: ili da trune u maksimalno obezbeđenom zatvoru, ili da se pridruži Blekvoču, Overvačovom timu specijalizovanom za tajne zadatke. Izabrao je ovo drugo.
Iako ciničan oko cele stvari, polako je počeo da veruje da može da se oprosti od svoje prošlosti ispravljajući nepravde širom sveta pod okriljem Overvača. MekKri je veoma cenio to što mu članstvo u Blekvaču dozvoljava da zaobiđe zvanične protokole, dozvole i birokratiju. Njegov nadređeni bio je Gabrijel Rejes, još jedan član Blakvoča. Kako je uticaj Overvača opadao, vremenom su sumnjive radnje i kasnije unutrašnje borbe prouzrokovane od strane Blekvoča, dovele do toga da se cela organizacija uruši. Ne želeći da učestvuje u ovom haosu, MekKri je napustio organizaciju i nestao.

Odmetnik

MekKri se pojavio posle nekoliko godina kao revolveraš za iznajmiti. Ali, iako su mnogi potraživali njegove talente, kako za dobro, tako i za zlo, MekKri je prihvatao samo poslove za koje je verovao da su ispravni i časni, iako ne uvek u granicama zakona.

Vožnja bez karte

“Nije najbrže, ili najjeftinije, ali zato se i putuje tako. Bogatuni vole da putuju čime je putovanje skupo. Al bre, hrana je dobra. Takođe i izbor burbona. Nije da ja znam iz ličnog iskustva. Takvima k’o ja ne prodaju karte…
MekKri je uhvatio prevoz na hipervozu koji je išao ka Hjustonu. Uhvatio prevoz tj vozio se na vagonu, jer, po njegovim rečima “takvima k’o ja ne prodaju karte…”. Nije ni lako da se vojnici spuštaju kablovima sa helikoptera na hipervoz u pokretu, ali je baš to počelo da se dešava dok je MekKri uživao u promaji. Kloneći se vojnika, brzo je shvatio da ne traže njega, ali je ipak bio zabrinut zbog nekoliko stvari. Prvo, vojnici (ili barem način na koji su došli na voz) podsećao je veoma na način operative Blekvoča. Drugo, ako bude primećen, znao je da će njega okriviti ma šta da se desi. Odlučišvi da je bolje da dela, MekKri je uskočio u vagon, rešivši se nekoliko misterioznih vojnika. Rekao je zaprepašćenim putnicima da ostanu na svojim sedištima, da spuste glave, i da će sve brzo biti gotovo. Nastavivši dalje, MekKri je spasao jednog od članova posade od egzekucije, jer ovaj nije znao šifru za nešto što su napadači hteli u poslednjem vagonu. Krenuvši tuda, MekKri je sredio ostatak napadača iskoristivši mrak pri prolasku kroz tunel, ali ne pre nego što je poslat poziv za pojačanje. Stigavši do poslednjeg vagona, MekKri je misterioznu napravu jednostavno izbacio iz voza u pokretu, u nadi da će napadači uzeti ono što žele i ostaviti putnike na miru. Pošto su sada svi znali da je MekKri u vozu, revolveraš je rešio da uživa u ono malo puta što je ostalo do Hjustona, čuvši ne mnogo iznenađen da su za napad i pljačku vlasti već okrivile njega. Približavajući se Hjustonu, do kojeg je ostalo još tri minuta vožnje, MekKri je rekao kondukteru da policiji kaže istinu šta se desilo, a ako ne poveruju – njihova krivica. Usput, ako može da se vreme dolaska pomeri za koji minut, kako bi uspeo da na vreme umakne vlastima.

Sve epizode Istorija Heroja Overwatch pronadjite na sledecem linku.

Kako vam sve svideo ovaj text ?

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x