SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

ISTORIJA HEROJA – EPIZODA 3 – HANZO (OVERWATCH)

Istorija Heroja Hanzo

Evo je i treca epizoda ISTORIJA HEROJA –  HANZO (OVERWATCH) by Aleksandar Krstic i Flukkz media

Sa svakom smrću dolazi čast. Sa čašću… iskupljenje.

Usavršavajući svoje veštine kao strelac i ubica, Hanzo Šimada stremi ka tome da se dokaže kao ratnik bez premca.

Porodica Šimada osnovana je vekovima ranije, kao klan ubica čija je moć rasla tokom godina, davši im prilike da izgrade veliku kriminalnu imperiju izvan svog sela Hanamure koje je profitiralo od trgovine oružjem i ilegalnim supstancama. Kao najstariji sin glave svoje porodice, Hanzo je bio vezan dužnošću da nasledi oca i vlada Šimada imperijom. Od malih nogu, treniran je za tu odgovornost, pokazavši prirodnu sklonost ka vođstvu i posedujući urođeno razumevanje za strategiju i taktiku. Tako je bio veoma uspešan u praktičnim oblastima: bio je čudo od deteta u borilačkim veštinama, mačevalaštvu i streljaštvu.
Nakon smrti svog oca, njegovi savetnici naložili su Hanzou da vrati na pravi put svog mlađeg raspuštenog brata Genđija, kao bi i on mogao da pomogne oko vladavine Šimada imperijom. Kada se njegov brat usprotivio, Hanzo je bio prisiljen da ga ubije. Bez Hanzovog znanja, Genđi je nekako jedva preživeo borbu uz pomoć Overvača. Navodno ubistvo svog brata je Hanzou slomilo srce, i odbacivši očevu zaostavštinu, uskoro je napustio klan i sve što je toliko dugo vremena stremio da postigne. Videvši ovo kao izdaju, klan je proglasio Hanzoa neprijateljem i s vreme na vreme ubice su slane da ga ubiju, mada bezuspešno. To je bilo pre 10 godina. Sada, Hanzo luta svetom, usavršavajući svoje borbene sposobnosti, pokušavajući da povrati svoju čast i umiri duhove prošlosti, sve vreme poboljšavajući svoje ubistvene veštine.

Zmajevi

Na 10. godišnjicu genđijeve smrti, kao što je radio svake godine, Hanzo provaljuje u Šimada zamak i onesposobljava stražare pre nego što su uspeli da dignu uzbunu. U glavnoj prostoriji ispred porodičnog mača pali tamjan i moli se za Genđijevu dušu. Zatim poziva ubicu za kojeg je već znao da je tu da izađe iz mraka, za kojeg se ispostavilo da je kibernetički ninđa. Nindža je zapitao Hanzoa u čemu je poenta odavanju pošte svom pokojnom bratu, čiji si sam ti ubica.
Hanzo je započeo borbu sa njime, otvoreno priznavši da je njegovo delo bilo stvar časti, ali i velik teret koji će nositi celog života i da to ne znači da ne poštuje svog preminulog brata Genđija. Odgovorivši mu – nindža je rekao – da bi pokazao da ima časti, to treba da uradi delima a ne paljenjem tamjana. Hanzo je zatim izveo Zmajev Udar kako bi pobedio u borbi, samo da bi se šokirao kada je nindža sam prikazao ovu jedinstvenu Šimada tehniku kontrolisanja zmaja, vrativši zmajev udar na Hanzoa, koji ga je primio u potpunosti bez odbrane ili izbegavanja.
Poražen i sa nindžinim vakizašijem na grlu, Hanzo mu je rekao da ga slobodno ubije, ali je nindža odbio, rekavši da neće pružiti Hanzou smrt i da još uvek ima ulogu u svom životu. Na Hanzoovo zaprepašćenje, nindža ga je nazvao “brate”, otkrivši da je on ustvari Genđi, još uvek živ, i da bi dokazao ovo, skinuo je masku i pokazao mu oči, koje je Hanzo u trenutku prepoznao. Hanzo je bio pomalo uznemiren zbog bratovog fizičkog izgleda, ali mu je Genđi rekao da se pomirio sa time i da je oprostio Hanzou; sada je Hanzo morao da oprosti sebi. Vremena se menjaju – reče Genđi i Hanzo će uskoro morati da odabere stranu. Uzevši jednu od odapetih strela u borbi sa poda, Hanzo je nanišanio na svog brata rekavši u besu da je Genđi budala što veruje da je pravi život kao bajke koje im je njihov otac pričao. Genđi se složio da možda jeste budala što veruje da ima nade za Hanzoa, ali da svejedno veruje u to, što je nateralo Hanzoa da zastane i zamisli se. Zatraživši da dobro razmisli o tome, Genđi je nestao u oblaku dima. Sa mnogo toga na umu, Hanzo se vratio u glavnu sobu da završi svoje odavanje pošte.

Pogledajte video i pisite nam u komentarima da li vam se svidja ovaj serijal?

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x