SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

iPhone X – koji bubreg ćete prodati?

iPhone

Danas je Apple prezentovao nove iPhone modele. iPhone 8 je nešto o čemu se priča već odavno. Ali ono što je sve zasenilo jeste iPhone X iliti 10. Zašto 10? Apple slavi 10 godina postojanja.

iPhone X

Kad  sam pitao koji bubreg ćete prodati, bilo vam je jasno da je cena paprena. Čak 999$. A šta se sve dobija po toj ceni možete videti na zvaničnom Apple YT kanalu, ili u videu ispod:

Neki bi rekli perfekcja. Ali ima jedna stvar koju su ljudi odmah primetili. A to je otključavanje telefona pomoću 3D mapiranja lica vlasnika. Nije dugo trebalo da se pojavi MEME fotka:

Koliko god vam se činilo da je ovo neka nova tehnologija, pa i nije. Ima godinu dan da sam video da se ova tehnologija koristi za kreiranje lika za igre u kojima možete “dodati sebe” kao što su PES, Fifa, NBA… Tada su se pojavili specijalni (čitaj veoma skupi) uredjaji koji bi to radili.

Posle ovoga ostaje da se vidi šta će konkurencija napraviti. Da li će Samsung pre svih odgovoriti na ovo, i da li će njihov odgovor biti skuplji, ili pak jeftiniji?

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x