SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

INFERNO se vraća u CSGO

Pozdrav kanteri. Sa bloga Valvea saznali smo da mapa inferno, a svi je se igrači dobro sećaju ponovo vraća na velika vrata.

Naime CS:GO će biti bogatiji za još jednu takmičarsku mapu i mapa je vraćena u beta verziji ove popularne igre a po meni No1 u svetu.

Kako izvori kažu povratak mape je doneo pozitivne reakcije a kako i ne bi jer malo osveženja u dugim zimskim noćima kada igrate biće Vam baš prijatan događaj.

Mapa inferno je uklonjena jer je imalo nekih tehničkih problema oko vidljivosti na mapi, automobili koji su smetali više nego što je potrebno za sukob a i cela mapa je generalno puno bolja po preglednosti.

Valve je kažu promenio i mehaniku igre oko čučanja i skakanja koje je moglo biti unedogled, a i animacija postavljanja “plentanja” bombe.

Ako niste u BETI na Steamu onda prvo to odradite jer jedino tako možete probati mapu.

Evo i kratkog videa pa uverite se i sami a nas pratirte i dalje sa novim i svežim vestima…..

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

3condensation

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x