SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Hitman epizoda Japan

I tako korak po korak došla je i najnovija epizoda Agenta 47 sa nazivom Japan. To je inače šesta i poslednja epizoda(nemojte se prerano plašiti), pa ljubitelji igre mogu da se pripreme za konačne obračune u Hokaidu.

Autor igre sam kaže da je ovo “kulminacija svih dosadašnjih nastavaka”, a plašili su se nastavaka jer do sada nisu radili sa epizodnim igrama a ne Hitman tipa pa otuda i bojazan da ne krene nešto po zlu. Međutim Hitman se je ceo serijal pokazao kao vrlo zapažen kako kod igrača tako i u gejming portalima koji su ovu igru opisali.

I ovde će te imati putovanja po egzotičnim predelima, eksluzivna odmarališta a i hoteli su takođe čist luksuz. Naravno ovaj nastavak nije kraj serijala jer već septembra imaćemo mogučnost za nove sadržaje u vidu elusive targetsa i manjih misija. Epizoda 6 košta 8 evra

Ceo serijal možete nabaviti za 50 EURA, a Square Enix će izdati celu sezonu u jednom izdanju.Naša ekipa i dalje će Vas obaveštavati o svim dešavanjima i interesantnim igrama. 🙂

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x