SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Gotov Rumble – Nepobedivi Ding

rumble

U Njujorku je održan Rumble Challenger, takmičenje na kojem učestvuju po 2 najbolja tima iz Evrope, Azije i Amerike. Finalisti turnira se takmiče sa ruskim timovima za titulu jesenjeg sampiona WoT-a i mesto na The Grand Finals-u. A ne treba ni zaboraviti da je ukupan fond turnira 200 hiljada dolara.

Na Rumble Challengeru se prave dve grupe od po 3 tima, iz svake regije po jedan tim. U prvoj grupi su se našli: DING, Eclipse i B-Gaming a u drugoj: Kazna Kru, APEX i EL Gaming.

U prvoj grupi Ding je bez većih problema savladao Eclipse(5–1) i B-Gaming (5–2). Dok je Eclipse pometlao B-Gaming sa 5–0.
untitled-12
Kazna je ušla ne zagrejana i u meču protiv Apex-a su morali da jure zaostatak od 1 – 3, osvajaju 4 bitke u nizu za 5 – 3, protiv EL Gaminga su bez većih problema pobedili 5 – 1. Apex je pobedio EL Gaming sa 5–2.

Rumble u nastavku

 

U polufinalu su se sastali Ding i Apex, Ding je ispunio ulogu favorita i pobedio sa 5 – 1. U drugom polufinalu Kazna igrala protiv Eclipsa, 5 – 2 za Kaznu.

Finale je pokazalo koliko evropski timovi odskaču od timova sa NA i APAC servera.

Počelo se na Dingovim capom na Muranovci, Kazna izjednačuje na 1 – 1.
Sledeća mapa je bila Prokhorovka i opet Ding igra na cap, Kazna vraća na nerešen rezultat.

Treća runda se igrala na Himelsdorfu, Ding kreće da capuje, Kazni je bilo dosta da gube na cap, salju 50B-ove, koji bivaju uhvaćeni u klopku, prva bitka da je Ding uništio sve kaznine tenkove. Kazna je potvrdila da igraju dobro na Himelsdorfu i izjednačuju na 3 – 3.

Četvrta mapa je Rudnik(Mines – pročitajte na način kao što Daki kaže 🙂 ) Prvi put Kazna dobija prvu bitku i dolazi u situaciju da još samo jednom pobedom na Rudniku osvoji Rumble, ali Ding izjednačava na 4 – 4. Ding izjednačuje na način koji je mnoge bacio u nevericu, poslednji igrač Dinga Positive ostaje na samo 9 HP u BC, ostaje protiv 2 TVP i jednog BC, svako je svakome na oneshoot. Positive je pokazao da osim znanja ima i mnogo sreće jer uspeva da dinguje dva puta i da uništi 3 neprijateljska tenka. Kako je Positive nadigrao protivnički tim možete pogledati ovde

Dalje ide….

Posle šoka se Kazna nije oporavila, finalni obračun se završio na Himelsdorfu. Ding je bio spreman za iznenadjenje od kazne čiji su igrači odlučili da agresivno krenu i potuku Ding u tajbrejku, nisu uspeli. Rezultat od 5 – 4 za Ding je isti kao i onaj iz EU Finala, Kazna deluje kao jedini tim koji može da prati Ding.

Ostaje da vidimo kako će se Ding i Kazna Kru snaći protiv NaVi i Hellraisers-a. Za titulu jesenjeg prvaka i prvo mesto na The Grand Finalu će se takmičiti 18. decembra u Moskvi. Igrati protiv Rusa na domaćem terenu će biti teško. Ulog je veliki ali je takvo i iskustvo ekipa koje su stigle do Moskovskog obračuna.

Srećno na borilištu, i nek vas artijlerijske granate zaobilaze kao kiša oko Kragujevca 🙂

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x