SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Go4WoT Europe Cup #306 – TWB Gaming na vrhu postolja!

TWB Gaming

U ovonedeljnom turniru Go4WoT Europe Cup #306, TWB Gaming uspeo je da se popne na vrh postolja i osvoji prvo mesto! Jeeej!  🙂  Pored toga što nam ova pobeda puno znači u našem pohodu ka povratku u Wargaming Gold ligu, takođe nam je značajna i kada je zarada u pitanju. Naime, prvo mesto dobija 250 evra. Podeljeno na 7 igrača to mu dođe po oko 35 evra, ali nije loše za jedno popodne igranja World of Tanks-a.  🙂

Go4WoT Europe Cup #306 – put do pobede TWB Gaming-a

Celokupni put možete pogledati na ovom linku. Bilo je zaista dosta borbi, tako da bi bilo previše da svaku ponaosob pišemo. Ipak, one najzanimljivije, igrale su se na kraju, naravno. Polufinale protiv Infinite eSports.WoT bilo je jako dobro za nas, jer smo uspeli u prve dve runde da slomimo otpor protivnika. Mada smo iskreno očekivali i jači otpor, naročito u prvoj rundi koju smo dobili 7-0.

U finalu smo se sastali sa ekipom Nothing Special. E, tu je već bilo zahtevnije, jer su nas u prvoj rundi pošteno isprašili rezultatom 7-2. Međutim, naredne tri runde su pripale TWB Gaming timu. Naučili smo svoje lekcije iz Gold lige. 😀

Na kraju nam ostaje samo da pozovemo i vas da se pridružite takmičenju. Puno golda, a i love ukoliko budete dobro igrali čeka vas na Go4WoT Europe Cup-u. Pogledajte listu pravila ovde. Ukoliko se pronalazite u ovome, prijavite se, pokažite da ste dobri.

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x