SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Go4WoT Europe Cup #300 – osvojite Type-59

Go4WoT Europe Cup #300

U nedelju, 8. januara 2016. godine biće održan Go4WoT Europe Cup #300. Organizatori su pripremili jako lepe nagrade nagrade. Tim koji zauzme prvo mesto osvaja 500 evra, drugo 250 evra, treće 200, četvrto 150 i od 5-8. po 100 evra. Timovi koji zauzmu mesta od 9-16. dobijaju 21k golda, 17-32. 14k, 33-64. 10,5k i 65-128. mesta 7k golda. Dakle, jako širok spektar nagrada. Pokaži da si lieder, pokaži da je tvoj tim dorastao izazovu. Roll out!

Kada počinje Go4WoT Europe Cup #300?

Ovonedeljni Go4WoT Europe Cup počinje u nedelju 8. januara u 15 časova po Srednjeevropskom vremenu. Check in iliti prozivka počinje u 14:30 istog dana, a timovi se najkasnije mogu prijaviti do 14:40. Ukoliko imate 7 igrača sa kojima  se poznajete dovoljno dobro da biste mogli da se takmičite, ne oklevajte nijednog trenutka. Zašto baš sedam?

Koji je format takmičenja Go4WoT Europe Cup #300?

Format takmičenja je 7 na 7, a ukupni zbir tier-ova tenkova treba biti 68. Dakle, igra se da desetkama. Vreme trajanja partija je ograničeno na 10 minuta, a između partija imate po 3 minuta pauze. Mod igre je napad/odbrana i igra se na BO3 (best-of-three). Iliti, ko bude bolji u tri runde. Eliminacioni sistem je u pitanju, nema grupa. Što se tiče mapa, u pitanju je standardni izbor mapa kada su ESL takmičenja u pitanju. Finalni i meč za treće mesto igraće se u formatu BO5 (best-of-five).

Osvojite Type-59, WGL dukseve i ESL majice

Pored novčanih i nagrada u vidu golda, možete osvojiti i dukserice sa motivima Wargaming gold lige, kao i ESL majice. Pobednički tim će osvojiti 7 Wargaming majica. Dakle, za svakog igrača tima po jedna. Ostale nagrade će biti nasumično dodeljene ostalim igračima turnira.

Ukoliko želite da budete deo Go4WoT Europe Cup #300, prijavite se što pre!

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x