SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

Pogledajte TWB sajt na engleskom jeziku

Gde ja stadoh ti produži – Kad znaš da je kraj?

gde ja stadoh

Gde ja stadoh ti produži, nastavi da se ne ugasi! Tako bih mogao da opišem trenutnu situaciju. Jer ja stajem.

Gde ja stadoh ti produži

Kažu da je sve što je lepo kratko traje a ovo, čini mi se,  traje predugo.

Da budem direktan, prestajem sa radom i pisanjem na TWB. U prethodnih 15 meseci sma napisao preko 400 tekstova. 326 na TWB Balkan  i 100 na TWB gaming. Skoro svaki dan po jedan. Radio sam i sa divnim ljudima i sam. Zašto? Zato što sam uživao u tome. a u zadnje vreme od uživanja nema ništa. Ni deo predjašnje želje da vam prenesem vest nije ostao. Ne samo vest već svaki ulazak u editor je bio više opterećenje. E u tom momentu znaš da je kraj. Da nema nazad. Možda će sutra biti čudno, ali znam da će sigurno biti bolje za sve.

A kako je sve počelo?

Počelo je davno. 28.09.16 sa prvi objavljenim tekstom. A to je tekst o Čerčilu:

Fan kutak – Churchill III-saveznički siledžija – recenzija

Ali to zapravo nije moj prvi tekst već onaj koji ćete videti klikom ovde. Kad sam napisao prvi tekst, dobio sa odgovor dobar je, objavićemo. Prošlo je par dana, nigde objave. U tom momentu je proradio neki inat i želja da pokažem da sam bolji od ljudi koji tu pišu. I tako je nastao tekst o Čerčilu, i od tada sam deo TWB tima. I bio sam sve do sada.

Nešto za kraj…

Nudjena vam je šansa da zaradite golde tako što ćete pisati tekstove, to ne treba da vam bude motivacija. Motivacija treba da vam bude da dokažete da ste najbolji ja sam to uspeo. Kruna je kod mene ali vam presto prepuštam, uz želju da se pojavi neko bolji. A na vama je da to uradite.

Kao i uvek za kraj: Srećno na borilištu i GG!

#MambaOut

Nik_Pen16

Nik_Pen16Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch