SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Gaming lepotice: Melonie Mac

Pamcakes

Pozdrav gejmeri!  Treća sreća, i to baš sreća. Jedna od najškolovanijih gejmerki a pritom i jedna od najlepših: Melonie Mac.

Melonie Mac

Dvadesetdevetogodišnja amerikanka indijansko – britanskog porekla je stastveni gejmer. A kao što možete primetiti veliki je ljubitelj Tomb Raier serijala. Ako bi se snimao novi film na tu temu mi predlažemo da nova Lara Kroft bude Melonie Mac. Kad smo ranije spomenuli da je jedna od najoškolovanijih gejmerki mislili smo na to da je diplomirala na IT studijama. Melonie Mac je diplomirani IT inženjer / Web Designer. Tako da ako vam treba kvalitetan web designer probajte da stupite u kontakt sa njom. To možete da uradite putem njenog web sajta klikom ovde.

That feeling when you revisit the original Tomb Raider on PSOne and beat it on stream <3

A post shared by Melonie Mac (@meloniemac) on

Socijalne mreže

Na njenom YT kanalu dominira Tomb Raider. Ali možete da vidite i igre poput: Dark Soul, Quantom Break, LoL i još mnoge. Inače se bavi i škakljivim temama. Kao što su iskorištavanje golotinje i ženskog tela u gaming industriji, taj video možete videti ovde. Kad već pominjemo YT na istom ima oko 345 hiljada pretplatnika. A njeni vlogovi su česti.  Što se tiče Twitcha tu je prati oko 114 hiljada muškaraca. Dok je njena stranica na Facebooku skupila 875 hiljada lajkova. Značajna brojka nema šta. A ono što vas verovatno najviše intresuje je njen Instagram profil, tamo je prati samo 58,5 hiljada ljudi.

A zbog čega se nalazi u serijalu Lepotice gejminga pogledajte u nastavku.

‪LIVE for more Tomb Raider 2 celebrating Lara Croft’s birthday!!! http://twitch.tv/meloniemac‬

A post shared by Melonie Mac (@meloniemac) on

Good morning everyone! 😄

A post shared by Melonie Mac (@meloniemac) on

Be who you wanna be ✌🏻

A post shared by Melonie Mac (@meloniemac) on

12 hr Tomb Raider OG on PSOne stream was fiyaaa!

A post shared by Melonie Mac (@meloniemac) on

 Nadamo se da smo vam dovoljno zagolicali maštu kako bi pogledali šta još ima Melonie da ponudi. Ali kad pogledate vratite se jer uskoro stiže sledeći tekst o Lepoticama gejminga.

Za vas levom rukom tekst napisao Desanko Šakić.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x