SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

GAME OF THRONES: CONQUEST Dobio datum izlaska

GAME OF THRONES: CONQUEST

Game of Thrones: Conquest, mobilni MMO naslov baziran na HBO hit seriji, postaće dostupan za preuzimanje 19. oktobra. Na razvoju ove igre je radio Warner Bros. Interactive Entertainment Turbine studio, a ona će biti besplatna za preuzimanje sa App Store i Google Play digitalnih prodavnica.

Ispod pogledajte teaser trailer za Conquest.

GAME OF THRONES: CONQUEST

Ovaj MMO sa elementima strategije od nas će tražiti da stvaramo saveze, podižemo svoju armiju, upravljamo savetima i na druge načine tražimo svoje mesto pod suncem u politički vrlo kompleksnom Westerosu. Borba za Iron Throne je teška baš kao i u seriji, a imajući u vidu da će se raditi o besplatnoj igri za mobine platforme, očekujemo da će nešto lakši put imati oni koji su spremni da izdvoje realni novac za in-app purchases, kao pravi Lanisteri, koji znaju kolika se moć krije u novcu i zlatu.

U slučaju da se pre-registrujete za Conquest, dobićete Prepare for War Bundle, koji će u sebi sadržati 50 dolara vredni ekskluzivni Night’s Watch training gear, kao i nešto zlata i dugih resursa iz igre.

Izvor: http://adria.ign.com

Vesti iz World of Tanks… Lee i Grant – Šta su dođavola skrivili?! Saznajte vise na LINKU

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x