SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

FV4202 (P) – smrtonosno oružje

Pozdrav tenkisti!

 

Nadamo se da ste uživali u prethodnoj epizodi TWB Spotlight-a u kojoj je denmaster123 u veoma neizvesnoj završnici odlučio pobednika borbe na Lejkvilu (Lakeville). S tim u vezi, čast nam je da vam predstavimo još jednu izvanrednu borbu. Glavni junak današnje epizode je Vincenzo1243 iz klana SQUADRONE CORAZZATO ITALIANO (SQCI) koji je u svom tir 8, premijum tenku, FV4202 (P) ostvario zaista izuzetan rezultat. Naime, on je uspeo da napravi čak 5670dmg-a i na taj način direktno eliminiše 3 neprijateljska vozila, što u ovakvoj partiji u kakvoj se on našao nije nimalo lako, a pored ove impozantne količine štete koju je on sam napravio treba istaći i 8100dmg-a u vidu asistencija, što je proizvod izuzetno agresivne igre. U prilog tome govori i činjenica da je naneo štetu na čak deset protivničkih vozila. Zahvaljujući svemu ovome, zaradio je čak 242.577 srebrnjaka (bruto zarada) i 2462 poena iskustva (osnovno, bazno iskustvo, bez premijum naloga; sa premijumom je bilo ukupno 4062). Mapa na kojoj se bitka odigrala bila je Malinovka i u pitanju je bila standardna bitka, bez artiljerije, ali sa četiri izuzetno snažna tenka devetog tira od kojih je čak tri imalo direktan kontakt sa zvezdom našeg videa.

 

 

Da li vam se dopada način na koji je Vincenzo1243 koristio svoj srednji tenk kao kombinaciju agresivnog spotera i spretnog snajpera čineći tako izuzetno smrtonosno oružje? Šta mislite o onim hicima na Jagdtiger-u prilikom kojih je koristio auto-aim sistem koji je sastavni deo igre? Da li biste se vi odlučili na ovakvu taktiku i šta biste uradili drugačije da ste vi bili u njegovoj situaciji? Recite nam u komentarima, podelite vaše mišljenje sa drugima.

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
fullname

smrdi na aimbot, svaki autoaim mu probija …

trackback

1located

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x