SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

FV4005 – da li su se malo zaigrali? World of Tanks

fv4005

Test server za patch 9.20.1 je aktivan, i nalazi se u prvoj fazi. A jedan od najupečatljivijih tenkova, ili bolje rečeno jedna od najupečatljivijih promena je enorman buff FV4005.

FV4005 – da li su se malo zaigrali?

Evo spiska izmena sa zvaničnog sajta:

Pokretljivost

Motor od 950 konjskih snaga, do sada je imao 650. Buff od 300 konja. Promenjena maksimalna brzina sa 35 na 50 km/h. U rikver sa 12 na 15 km/h – za lovca sa kojim se posle pucanja mora sakrivati ovo je velika stvar. Iako vam se čini da 3 km/h  nije puno ali to je 25% od prethodne brzine.

 

Kupola i top

Kupola se više ne okreće za samo 45 stepeni već za 90. Imaće pokretljivost kupole kao T110E4. Ali neće imati tu brzinu okretanja kupole. Imaće 16 stepeni u sekundi, prethodno 12. Takodje će se nišan za 12% manje rasipati kad pomerate kupolu. Enorman buff u depresiji topa sa -5 na -10. Kao i povećanje kapaciteta municije sa 12 na 20. Možete računati da će veliki broj igrača nositi 20 HESH granata.

Šta to može značiti?

Znate da je njihov prosek na papiru 1750 dmg, ali je realno da je nešto manje. Čisto za računicu uzmimo da je u pitanju 1500 dmg. 20 x 1500= 30 000 dmg . Dovoljno da se samostalno uništi 10 Mausa!(maximalni potencijalni dmg iznosi 35 000)  Očekujte uskoro partije sa preko 20 000 dmg sa ovim tenkom. Osim ukoliko se neko ne odazove pameti.

Da na vreme kažem

Imali smo situacije gde sam izneo stav i pokazao da su tier X lajtovi obogaljeni na test serveru, i da neće biti od prevelike koristi kad udju  u igru. Više o tome čitajte klikom ovde. Taj tekst je napisan pre više od 5 meseci i tek sada WG odlučuje da ih treba malo buffnuti, ili što bi oni rekli rebalansirati. Nadam se da neće proći 5 meseci pre nego što shvate da je vreme za rebalans.

A da je situacija ozbiljna primetili su i veći jutjuberi pa imate video gde se DezGames istovremeno oduševljava ali i plaši šta će ovaj lovac sve moći da uradi u random bitkama.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] FV4005 Stage II – smanjena brzina sa 50 na 35 km/h. Kao i brzina “rikverca” sa 15 na 12 km/h. Ali još uvek ima ubitačan potencijal, više o tome pročitajte klikom ovde. […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x