SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Novi francuski super teški tenkovi u World of Tanks-u

super teški

Pre par dana na oficijalnom World of Tanks sajtu objavljena je slika budućeg francuskog tehnološkog stabla.
Pored budućih francuskih tier 9 i 10 lakih tenkova u tehnološkom stablu se našla i još jedna nova grana gde će biti super teški tenkovi.

Francuski super teški tenkovi.

Slika je ubrzo obrisana sa sajta, verovatno zato sto je greškom objavljena.

Svi tenkovi iz ove grane potiču iz perioda izmedju 2 rata. U ovom periodu svi francuski teški tenkovi su bili veoma dugački da bi lakše prelazili rovove (kojih je u Prvom svetskom ratu na zapadnom frontu bilo mnogo). Sem veličine svi tenkovi iz ove grane takodje imaju veliku težinu, mnogo članova posade i sporu maksimalnu brzinu. Neki tenkovi imaju i više od jedne kupole, tako da će nam sa ovom linijom možda napokon doći i dugo očekivan mutli-turret sistem koji će igračima omogućavati da koriste više od jednog topa na svom vozilu.

Nova grana francuskih super teškaša počinje sa tier 3  FCM 1A tenkom.

Ako francuska super teška linija bude dodata ovo će biti najteži tier 3 tenk u igri sa neverovatnih 40 tona. Tenk će moći da bude naoružan topom od 75 ili 105 mm i imaće solidan oklop za svoj tier: 45 mm napred, 35 sa strane, 25 pozadi. Tenk će takođe biti najsporiji tier 3 tenk u igri sa maksimalnom brzinom od 6 kilometara na sat. ( sem ako mu developeri ne daju neki jači motor )

Tier 4 teškaš će biti već dobro poznat FCM 2C – jedan od najvećih tenkova ikad napravljenih u metalu.

Ovaj tenk sa svojih 70 tona će biti najteži tier 4 tenk u igri, ali ce se barem kretati razumnijom brzinom od 15 km/h Imaće sličan oklop kao svoj predhodnik što je dovoljno za tier 3 ali slabo za tier 4. Sa prednje strane oklop je debeo nekih 45 mm. U stvarnosti ovaj tenk je imao 12 članova posade, ali će taj broj u igri sigurno biti smanjen pošto se članovi posade koji upravljaju mitraljezima nece računati.

Na 5. tier-u će se nalaziti poboljsana verzija FCM 2C tenka – FCM 2C Bis

Umesto topa od 75 mm FCM 2C Bis će imati top od 155 mm i poboljšane motore. Na ovom tenku je u stvarnosti testiran i nov, deblji oklop za Char 2C tenkove, tako da je moguće da ce debljina oklopa sa prednje strane ovog tenka biti do 90mm. Zastareli model ovog tenka već postoji u igri.

Tier 6 i 7: AMX C 39 i AMX C 40

O ovim vozilima nema dostupnih informacija, samo par slika:

Tier 8 je verovatno najpopularniji francuski super teški tenk – FCM F1

Ovaj tenk ima 2 kupole, prednj oklop od oko 100 mm ( mada će verovatno da bude poboljšan od strane developera ), 9 članova posade i težak je 140 tona. U većoj kupoli se nalazi top od 90mm a u manjoj top od 75mm

Na devetom tier-u se nalazi tenk baziran na FCM F1, ali dizajniran za uništavanje bunkera.

Slike tenka ne postoje, u originalnom dizajnu tenk je imao 120 mm prednjeg oklopa i top veceg kalibra u kupoli. Dizajn je menjan mnogo puta tako da nije poznato koju verziju tenka će developeri na kraju da ubace u igru.

Tier 10: SEMA 220t

Slike ovog tenka nazalost nisu objavljene, ali je poznato da je tenk bio ogroman, dugačak 12 i širok 5 metara. Sa svojih 220 tona ovo bi bio jedan od najtežih tenkova u igri.

GL&HF

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

1psychological

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x