SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Francuski medium tenkovi dobijaju oklop – supertest info

francuski medium tenkovi dobijaju oklop

Svi znamo da su francuski medium tenkovi napravljeni od najbolje papira na tržištu. Ali verovali ili ne…

Francuski medium tenkovi dobijaju oklop

Ovog puta će francuski medium tenkovi AMX 30  i AMX 30B dobiti značajno povećanje debljine oklopa na svojim kupolama.

AMX 30 – prvi prototip

Na prednjem delu kupole će se naći dodatnih na nekim mestima čak i do 70 milimetara oklopa više nego ranije. Veliko poboljšanje. Dok će na gun mantletu biti povećanje od 80-110 mm oklopa.

AMX 30B

Kao tier X tenkovu ovo poboljšanje od mogućih 70 mm na kupoli će svakako značiti. A tek ono na gun mantletu, ni manje ni više nego duplo više oklopa. Sa 120-150 na 240-300mm. Ovo će svako umanjiti šanse tenkovima sa nižih tierova da bilo gde na kupoli pucaju u AMX 30B.

Druga strana medalje

Naravno da WG mora da uradi nešto kako bi balansirao tenkove. Te će stoga uloga viših tierova francuskih  medium tenkova biti promenjena. Sa snajpera prelaze na ulogu podrške. Ovo podebljanje oklopa će im pružiti šansu da rade nešto drugo osim da “čuče” u žbunju. Takodje ovo znači  daće postati neprecizniji. Disperzija će biti 0,34 što je dosta lošije. Pogotovo za AMX 30 prvi protopit koji trenutno disperziju od samo 0.29. A za AMX 30B će ovo biti manji šok sa 0,32 na 0,34. Ali to nije sve i penetracija topova na amxovima će opasti sa 260 na 248 mm. Cilj ovih promena jeste da tenkovi budu bolji na srednjim a lošiji na velikim razdaljinama.

Šta vi kažete, da li će grana francuskih medium tenkova biti poželjnija, ili će i dalje biti zapostavljena? Da ne kažem zaboravljena. I kako će e ovo odraziti na drugu granu francuskih medium tenkova, da li ovo može da znači da će Bat Chat dobiti HD model, i možda neke izmene u debljini oklopa? Kao i uvek vaša mišljenja i utiske ostavite u kometarima.

Srećno na borilištu i GG!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] prethodnom tekstu sam spomenuo i upitao. Da li će povećanje oklopa na drugoj liniji francuskih medium tenkova doneti promenu  i na BC? Odgovor je da hoće, biće izmena i na Bat Chatillion […]

[…] danu kad smo dobili nformacije da će AMX 30 i AMX 30 B dobiti nešto oklopa i da će BC 25t dobiti granatu više. Dobili smo i informacije kako će […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x