SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Francuski lovci tenkova – informacije sa super testa

Francuski lovci tenkova

U danu kad smo dobili nformacije da će AMX 30 i AMX 30 B dobiti nešto oklopa i da će BC 25t dobiti granatu više. Dobili smo i informacije kako će izgledati francuski lovci tenkova. Prvenstveno viši tierovi francuskih TD.

Francuski lovci tenkova na supertestu

Od tier 8 do tier 10 lovci su doživeli odredjene izmene. Krenimo od tier VIII lovca  AMX AC mle. 48. Pošto na slikama imate sve informacije, dodsuše na ruskom, ja ću vam izdvojiti samo najbitnije.

AMX AC mle. 48 će imati 3 granate u klipu od kojih svaka u proseku pravi 400 dmg. Penetracija standardne granate je 257 a premium municije je 325. Imaće 150 mm čeonog oklopa. Reload će trajati 34 sekunde. Posedovaće 1 000 HP.

AMX 50 Foch

tier IX lovac će posedovati 1 550 Hp. Četiri granate u klipu a za pun relaod će mu trebati 34 sekunde.  Granata će imati 257 mm penetraciju a štetu od 400. Ovo su info za standradnu municiju, premium municija će iamti penetraciju od 325 mm. 180 mm čeonog oklopa.

AMX 50 Foch B

tier X francuski lova tenkova će posedovati 1 850 HP. Šest granate u klipu a za pun relaod će mu trebati 38 sekunde.  Granata će imati 257 mm penetraciju a štetu od 400. Ovo su info za standradnu municiju, premium municija će iamti penetraciju od 325 mm. Frontalno 180 mm čeonog oklopa. Ne nisam greškom prekoprao informacije sa tier IX za penetraciju i štetu. Top će im biti gotovo isti te su stoga informacije takve.

Nadam se da sam preneo najvažnije (treći o francuzima tekst u ovom satu) a vi ukoliko ne možete nešto da rastumačite sa ruskog slobodno se javite  😎

Srećno na borilištu i GG!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Francuski lovci tenkova […]

[…] Kako vam se svidja ova vest?  Da li zelite da jos pisemo o izmenama na World of tanks super testu? […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x