SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

FOND-AKCIJA nova humanitarna organizacija u Srbiji

FOND-AKCIJA

TWB kao i uvek podržava dobre priče, a osnivanje humanitarne organizacije(fondacije) je uistinu jedna od njih. FOND-AKCIJA je non-profit organizacija koja ima svrhu samo da prikupi i preusmeri novac osobama kome je potreban.

A šta je ideja FOND-AKCIJA -e?

Ideja i glavni zadatak je da pomognemo ljudima kojima je potrebna novčana pomoć za operacije, ali unapred. Zasto bismo čekali da nešto postane hitno? I da se neko bori za život da bi pomogli? Dakle, ova organizacija služi samo da prikupi i preusmeri novac osobama kojima je potreban.

Koliko je bezbedno dati novac za FOND-AKCIJA-u?

Poprilično sigurno. Pregled listinga transakcija donacija  deviznog racun koji je na ime nosioca Stevana Kovacevica ka osobama kojima je potreban novac, mozete pogledati  ovde . Fajl je u vidu excel dokumenta koji sadrzi brojeve racuna i izvod listinga direktno iz Banca Intese koji se updejtuje svake srede i mozete pogledati ovde . Listinzi se takodje proveravaju od strane APR-a (Agencije za privredne registre) u obliku izlazne dokumentacije koja se obavlja pred kraj svakog meseca.

Novac osim ubičajenih puteva možete uplatiti i na GoGetFunding.

Zvaničan sajt Fond Akcije možete posetiti klikom ovde. Upoznajte se bolje sa fondacijom jer je uvek humano osnovati ovakav tip organizacije. Od koje nećete imati nikakve koristi, več se samo borite za druge. Sve pohvale osnivačima!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x