SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

FACEIT

Tenkisti,

WG je uspostavio saradnju sa FACEIT, EA-sport kompanijom i sada je WoT dostupan i tamo. Za 4 dana izlazi iz bete i biće dostupan svima. Radi se o tome da se na vrlo jednostavan način možete prijaviti na stranicu ako upišete mail. Kada vam dodje kod na mail ukucate ga i izaberete wot_eu kao regiju ako vam je tamo nalog ili neku drugu na kojoj imate nalog. Onda tamo u daljim opcijama kada izaberete igru World of Tanks, možete da igrate mnoge turnire samostalno ili u timu. Borbe vam se prikazuju u igri dole u dnu kao specijalna borba. I tako sto igrate turnire, samim tim zaradjujete neke Faceit poene. Sa tim poenima možete u Faceit shopu kupiti sve za WoT:premium tenkove, gold a za te poene možete kupiti i neke delove za računar. Nagrade su pristojne i povećavaće se sa brojem igrača.

Link od sajta: https://www.faceit.com/en

Šta mislite da li će Faceit biti popularniji od ESL-a?

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mirko grbovic

Ja licno mislim da su velike sanse da ovo “nadjaca” ESL, ja evo igram ovo od juce i za sad imam 600 Faceit bodova 😀

mladen stanisic

FACEIT je jedna prevara od turnira igrao sam sa ortacima timski 7vs7 super persing leder i osvojili smo ga ali nismo dobili pojene koje je pisalo da treba da se dobije to jes 23000 nego smo dobili po 500 sa samo je prvi nas igrac dobio 23000,kao prvo nigde nemozes da nadjes pravila za FACEIT po cemo on racuna ko je prvi a ko drugi

SirVincent

pogledacemo danas o čemu se radi, ja lično ne igram ništa tamo, al to se isto desilo i čoveku koji je pisao ovaj tekst, sad smo baš pričali, tako da ćemo prekopati da nadjemo pravila pa ćemo objaviti, hvala za komentar, ovakve stvari nam znače!

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x