SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Facebook postaje gejming platforma

Za Facebook nema ko nije čuo. Do sada je moguće da ima preko 800 miliona korisnika sa preko 14 miliona objavljenih fotografija a postoji od 2004 ali od skora namerava da se ubaci i u gejmersku industriju. U asocijiaciji sa firmom Unity  uskoro grade platformu za PC gejming.

Steam, Origin, Uplay GOG i Windows Store dobiće konkurenta u oblasti gejminga i to za one najtvrdokornije igrače.

Facebook i Unity već duže vreme sarađuju kako je poznato ali sada je u najavi i ovaj vid udruživanja. Facebook je lansirao ranije zasebnu gaming platformu koja je poznata kao Facebook Games Arcade, ovim će proširiti svoje dejstvo.

Unity će integrisati podršku a time uključiti novu PC gejming platformu koja je trenutno u razvoju i njen konačan izalzak nije poznat. Dok će facebook imati kontrolu nad korisnicima putem facebooka i time brže uspeti da isporućuje igre. Nadamo se naravno da će biti i mnogih pogodnosti kao i sa ostalim gejming firmama koje trenutno rade. Kako saznajemo zainteresovani developeri mogu da do 31. avgusta prijave jer tada počinje testiranje alpha verzije Export to Facebook funkcije u Unity Editoru.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x