SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Evropsko tehnološko stablo – tenkovi svih evropskih zemalja, ujedinite se!

Evropsko tehnološko stablo

Evropsko tehnološko stablo je ideja o kojoj se na forumima govori već neko vreme. Kako stvari stoje, Wargaming ozbiljno razmišlja o tome da načini ovaj korak i da ujedini više zemalja koje nemaju dovoljno materijala za samostalne grane tenkova u jednu tehnološku liniju.

Evropsko tehnološko stablo

Vest je proizvod insajderske “dojave”, ako tako želite. Taj neko je izjavio da Wargaming razmišlja o mogućnosti da uvede jedistveno tehnološko stablo za evropske zemlje koje nemaju dovoljno materijala za samostalna stabla. Ideja nije finalna s obzirom na činjenicu da je ideja u Wargaming-u živa tek par nedelja. Ipak, kako se navodi u izveštaju, sve planirane evropske zemlje biće uvrštene u to jedno tehnološko stablo. Recimo, italijanska grana tenkova o kojoj se ranije govorilo. Oni će možda biti dodati češkim i švedskim vozilima, budući da ovim tehnološkim stablima nedostaje materijala. U tom slučaju bi se stvorila “šuma”. To je termin koji je insajder iz Wargaming-a koristio zbog činjenice da je trenutno stanje na globalnom tehnološkom stablu prenatrpano. A kako i da ne bude kad već imamo devet nacija.

Evropsko tehnološko stablo

Evropsko tehnološko stablo takođe predstavlja nadu da će se konačno možda i neka naša (jugoslovenska) vozila naći u igri. E sada se nameće jedno drugo pitanje. Kako organizovati to? Naime, Wargaming ima plan da uvrsti sve zemlje koje su učestvovale u Drugom svetskom ratu? I ukoliko imaju barem jedan originalni tenk svoje nacije, trebalo bi da se nađu na ovom spisku. Neko moje razmišljanje je – zašto ne napraviti dve nacije evropskog tehnološkog stabla? Jednu za nacije koje su bile pri okupatoru, a drugu za nacije koje su bile pri saveznicima? Ne bi bilo lepo da mešamo babe i žabe. Ukoliko igra i dalje planira da se bar izdaleka bavi tematikom Drugog svetskog rata. Ako ne, onda se mogu voditi i politikom “Svi smo naši, samo jaši.”.

Može bit’, a ne mora značit’

Naravno, insajder je rekao da od ovoga možda neće biti ništa ili neće izgledati baš ovako. Tako da uzmite vest sa rezervom.

Sta vi mislite o ovoj ideji?

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x