SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

EVE za dz

Kako smo saznali od CCP-a iz njihovih blog izvora da će ugasiti  trajl opciju da bi ste probali ovu igru. To će se desiti od 1.novembra ove godine da ovu ludu MMO igru igrate  dva meseca bez plaćanja pretplate.

Igrači će  moči da napravi Alfa klona a dalje znate i sami… Ovo je u suštini nova baza država pa će biti dostupan bilo koji karakter u Novom svetu u svakom trenutku kako su developeri i rekli.

Alpha State klonovi će biti u stanju da istražuju i trgujua oni kaokoji  žele neće biti ograničeni na određene brodove, uključujući tehnologije jedne fregate.

Alfe će trenirati vještine “po smanjenoj stopi” u odnosu na njihove Omega kolegama, ali i to je bolje išta nego ništa…

Oni čak smatraju da je uvođenje alfa i omega igraća najbezbolniji način za igranje i zabavu svih.

Cilj je obnoviti krv novih igraća kroz ovu akciju. Takođe kažu i “Deo naše vizije za budućnost EVE je uključen otvoreniji pristup za neko vreme, ali sa povezanog prirode igre dolazi ranjivost”, navodi se u post. “Znali smo da ako se otvori uslovi na pogrešan način, mogli smo da vidimo da ništa neće biti od servera od topljenje reaktora do kolapsa Eve ekonomije. Tokom vremena, naša hardver je poboljšana, kod je untangled (uglavnom!) I mi smo našli dizajn verujemo u. “

EVE je igra koja ima mnogo fascinantnu priču, stoga možda možemo očekivati još više preko ovog pristupačnijeg modela koji će sada biti. U svakom slučaju, free računi će biti dostupan od novembra pa nadalje, a igrači koji traže pristup naprednim veštinama će nastaviti pretplatu.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x