SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

ESL GO4WOT turniri – Septembar 2017

Kako ESL najavljuje na svom sajtu, GO4WOT turniri se nastavljaju i u septembru sa minimalnim nagradama. Kao sto vec znate ESL je nedavno smanjio nagrade na turnirima gde je GO4WOT pretpeo najjace udarce. Ukinuta je podela golda na ovim turnirima a novcane nagrade su 70% manje.

Promene nagrada na ELS GO4WOT turnirima su isle ovim redosledom:

Pocetkom maja, ESL je uveo novi novcani nagradni fond za go4wot turnire gde se u mesecnom finalu dobija za prvo mesto 350 evra, za drugo 210 evra i za trece 100 evra. A za go4wot standardne turnire tj. one koji se igraju svake nedelje u 15h nagrade su: prvo mesto 150 evra a bilo je 250 evra, drugo mesto 80 evra a bilo je 125 evra, trece mesto 60 evra a bilo je 100 evra, cetvrto mesto 50 evra a bilo je 75 evra i od petog do 8 mesta 30 evra a bilo je 50 evra. Ove promene su znatno smanjile broj timova koji igraju ove turnire sa 130+ timova svake nedelje na 40 timova. Medjutim to nije bio dobar pokazatelj kako ESL-u tako i WG-u pa su jos smanjili nagrade 😀 a broj timova koji igraju go4wot turnire je opao na 15-22 tima 😀

Trenutne nagrade koje vaze za septembar 2017 na go4wot turnirima su:

Sedmicni turniri – samo prvo mesto dobija 150 evra i niko vise nista ne dobija, ni jednog golda ni jednog evra samo neke poene koje skupljate kao tim i sa njima se plasirate na mesecno finale 😀 Mesecno finale se igra prvi utorak u mesecu a nekada je bilo 1vo mesto 500 evra 2go mesto 350 i trece mesto 150 evra dok je sad mesecno finale prvo mesto 350 evra drugo mesto 210 i trece 100 evra. ( e da ovaj deo sam napisao i gore ali nema veze da se opet ponovim 😀 )

ESL go4wot turniri septembar – slika turnira

slika preuzeta sa ESL sajta.

 

Sve ove promene su uticale i na nasu odlugu, na odluku TWB world of tanks tima da prestane sa igranjem ovih turnira i da za sad rasformira svoj WOT tim. Dok se ne promeni situacija na WOT esports sceni TWB nece ucestvovati na ovim turnirima. Svi sad bivsi TWB igraci su slobodni, a neki su vec i pronasli nove timove. Ja, mr_Kela, cu Vas obavestiti kad budem pravio novi tim, ali odma da Vam kazem da to nece biti dok se nesta ne promeni.

Da li vi igrate ESL turnire? Kakvo je Vase misljenje o potezima koje su povukli ESL i WG a u vezi novcani nagrada za GO4WOT turnire?

Pratite TWB- The Wild Bunch – na drustvenim mrezama. http://twb-gaming.com/wild-bunch-social-networks/

Bitni linkovi:

http://twb-balkan.com/category/esports/

http://twb-balkan.com/category/world-of-tanks/

http://twb-balkan.com/category/video/

http://twb-balkan.com/category/wot-za-pocetnike/

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Neekola

Ako je tim RAKIJA zovi i mene :* 🙂

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x