SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

ESEA u borbi protiv čitera

Od same pojave video igara pojedini igrači su uvek voleli lakši put do pobede pa se je razvojem gejming industrije paralelno razvijala i cheat industrija. U zavisnosti od igre koje su bile u opticaju u datum trenutku. Takođe razvojem igara počeo je i razvoj turnira naročito Lan turnira koji su bili idealno tle za ovakve nepravilnsoti. Organizatori su uglavnom uvek pokušavali da se bore uporedo sa tim ali šta reći kad je ljudski developing u destrukciji uvek veći.

csgoo

Poznata kompanija ESEA već par godina unazad koristi anti-cheat software na njihovoj CS:GO platformi ali je sad kompanija rešila da konstruiše uređaj koji se priključuje na LAN servere tako da će ta tehnologija biti dostupna na Lan turnirima

“Kako nagradni fondovi turnira rastu, tako rastu i sumnje da se koristi nedozvoljen softver i sredstva na sve popularnijim LAN turnirima.”– kažu iz dotične kuće.

Naravno ovaj uređaj će biti dostupan osim ESLA i ESL i svim organizatorima turnira a u cilju što bolje kvalifikacije i ne varanja na istim

Vaš TWB

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x