SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

Pogledajte TWB sajt na engleskom jeziku

Ensk – kako da budete korisni u lakom tenku?

Ensk

Kako da budete korisni u lakom tenku na mapi Ensk?

Neki ljudi vole da igraju isključivo lake tenkove (poput Ilije). Znaju dobre pozicije gde mogu koristiti lake tenkove u potpunosti. Drugi pak imaju lake tenkove u svojim garažama da bi s vremena na vreme mogli da se yolo provozaju. Pritom opsuju sve živo svojim saveznicima koji ih nisu “podržali”. Sram ih bilo!  😀 U oba slučaja, matchmaker vas nekada može baciti na gradsku mapu, gde ćete biti “neefikasni”. Mislite da ne možete ništa da uradite, već razmišljate kako ćete opaliti dve granate i umreti. Uništićete svoje MoE i vaše uživanje će se pretvoriti u patnju. Međutim, sve je to stvar perspektive.

Jedna od takvih mapa je Ensk. Verujem da igrači Ensk više mrze i od Himelsdorfa, najviše zbog veličine ove mape. Međutim, Ensk ima dobra mesta za spot. Štaviše, još interesantnije, možete ih i oštetiti i nastaviti da delujete sa ostalim tenkovima u svom timu ka pobedi. Jedna od mogućnosti jeste sredina mape (pored pruge) koja će vam pružiti puno mogućnosti da pucate na teške tenkove. Da se povučete i napadnete ponovo. Na taj način ćete vaše partije na ovako maloj mapi učiniti zanimljivijim i nećete upropastiti svoje MoE. Pogledajte i praktičan primer kako jedna partija u lakom tenku može da izgleda na ovoj mapi.

Kako da budete korisni u lakom tenku na mapi Ensk?

Ukoliko želite još ovakvih videa i postova možete ih pronaći na Ilijinom Youtube kanalu. Dečko je majstor igre lakih tenkova, tako da ćete moći dosta fora da pokupite od njega. Takođe nam recite šta mislite o ovome.

Srećno na borilištu i GG!

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Nik_Pen16 Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Nik_Pen16
Member

Moram da priznam da ova taktira radi samo tako. Juče sam sa AMX 12t odigrao isto i nikad nisam lakše napravio 1k štete i 2k spota. Pritom mi je malo kasnilo učitavanje borbe, pa nisam uspeo da spotujem sve koji su prelazili prugu na putu za “livadu”.

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch