SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

E50M – Baden-Virtemberški vitez

Pozdrav tenkisti!

Za vas smo spremili još jednu epizodu našeg serijala TWB Spotlight. U susret liniji koja je trenutno na popustu, imaćete prilike da vidite šta je sposoban da uradi samo jedan igrač u moćnom super-teškom, nemačkom medijum tenku E50M. Naime, naša zvezda videa, deutscherpanzerfahrer  iz klana Cry Havoc The New Order (CRYNO) uspeo je da odluči partiju koja se igrala na mapi Manastir (Abbey) sa čak 9738dmg-a. Pored toga, eliminisao je ukupno deset protivničkih tenkova i time zaradio jednu od medalja koje nećemo videti baš u svakoj partiji, a to je Pulova medalja (dobila je naziv prema Lefaju G. Pulu, jednom od najpoznatijih američkih tenkovskih majstora kome se pripisuju 12 potvrđenih uništenja tenkova i 258 uništenih oklopnih vozila i samohodnih topova).

Da li ste primetili na koji način je protivnički tim ispustio ubedljivu pobedu koju je imao u šaci i kako je to deutscherpanzerfahrer iskoristio u svoju korist? Da li biste vi imali dovoljno strpljenja da sačekate svoju priliku ili biste bili rastrgnuti od strane nadolazećeg protivnika? Recite nam u komentarima, podelite vaše mišljenje sa drugima. Ukoliko želite da postanete zvezda našeg serijala, na ovom linku možete pronaći neophodne informacije.

Srećno i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x