SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Dvotopni tenkovi – Kako su se pokazali dvokupolaši?

DVOTOPNI TENKOVI

Iako speciajl za  Noć Veštica traje do 9. Novembra, postavlja se pitanje kako su se pokazali dvotopni tenkovi? Ne računajući Lehvitana kojeg kontroliše engine, Frankena i Stein kontrolišu igrači – ljudi. Pomenuti tenkovi osim što imaju dva topa imaju i dve kupole.

Dvotopni tenkovi, dvokupolaši

WG testira dva načina tj dva modela tenkova sa po dve kupole, u oba slučaja su to tenkovi koji imaju jednu kupolu napred a drugu nazad. Ali nemaju isti način postavke topova. Franken;

Ima kupolu sa glavnim topom na zadnjem delu a kupolu sa sekundarnim na prednjem delu. Sekundarni top sam nišani. Isto je i kod Steina, osim što je kupola sa primarnim topom na prednjem delu a sa sekundarnim na zadnjem delu tenka.

Osim očiglednih razlika, pitanje šta to sve znači za gameplay? Šta je bolje rešenje?

Iskreno do sada se kao bolje rešenje pokazao Franken. Igračima je pozanto kako treba da igraju sa tenkom koji ima kupolu pozadi. Kao i da je u večini slučajeva taj tenk dugačak. Uzmite samo primer Mausa, nije baš da će da stane u garažu od Yuga. A sekundarni top na maloj prednjoj kupoli je takav da je potrebno uperiti prednji deo tenka ka neprijatelju i da ste odradili veći deo posla sa nišanjenjem. Zaista nije problem pucati sa oba topa na Frankenu. A ako se pelo namestite na side scrape misija za dinganje neče biti problem.

Stein je već duga priča, tenk koji ima za sekundarni top autoloader na zadnjem delu tenka koji ne možete da koristitie  da pucate neprijatelja isped sebe. Zapravo možete ali morate da dobro otvorite svoj bok da bi sekundarnim topom našli ugao. Vidjao sa ljude koji se parkiraju bočno i pucaju sa oba topa, ne baš pametno rešenje, s obzirom da dajete ceo bok neprijatelju kao metu.  Alfa dmg primarnog topa je dosta manji nego kod Frankena, još jedna stvar koja odbija igrače.

Verovatno ste i samo videli da je od 15 igrača u timu, njih 10-11 odabralo Frankena. Tek pokoji igrač je uzeo Steina, verovatno da isproba. A Šta vi kažete koji je tenk bolji? I da li bi voleli da se takav tenk nadje u igri? Bacite vaša mišljenja u komentare.

Srećno na borilištu i GG!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x