SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Dva Churchill III premijum tenka – izvlačenje dobitnika nagradne igre

Pozdrav tenkisti!

Kao što smo obećali, pobednici naše male nagradne igre izvučeni su danas 8. 8. 2016. godine. Nagrade su bile dva tier 5 premijum tenka (Churchill III). Zaista je bilo puno ljudi koji su okušali svoju sreću i veoma nam je drago da ste se odazvali u tolikom broju. Ukoliko do sada niste čuli, organizovali smo još jednu veliku nagradu igru u kojoj možete osvojiti premijum nalog i kredite (jeeeej :)), a kako da steknete pravo učešća u toj nagradnoj igri, to možete videti klikom na ovaj link. E, a što se naših Čerčila tiče, dobitnici su Nedžad Smajlagić i Miloš Prle Milutinović!

 13988891_10210252960104518_173912161_n

U videu koji se nalazi u donjem delu teksta možete pogledati i celokupan tok izvlačenja dobitnika. Pobednici, javite nam se putem FB stranice da preuzmete svoje nagrade! 🙂

Još jednom čestitamo dobitnicima i možemo sa ponosom da kažemo da će uskoro biti još nagradnih igara u kojima ćete imati prilike da osvojite brojne vredne nagrade. Pratite nas i dalje, mi ćemo se svakako truditi da opravdamo vaša očekivanja! Za kraj, zamolili bismo vas da nam ostavite povratnu informaciju u komentarima u vezi sa tipovima vesti koje bi voleli da čitate na našem sajtu. Takođe, želimo da vam najavimo da spremamo jedno iznenađenje za sve igrače sa prostora Balkana koje će vam, bar se nadamo, u velikoj meri učiniti ovu igru daleko zanimljivijom!

Do narednog čitanja, srećno i GG!

https://flii.by/file/ypyyma1h5oo/

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x