SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Duke Nukem, zar je već prošlo 20 godina

Svi se vi sećate sigurno legendarne igre Duke Nukem. Od samog početka igra je obećavala svojom izuzetnošću koja se je oslikavala i koja je zauvek zauzela tron po svojoj ideji.Većina od nas je naravno upravo zbog ove igre zavolela đanr pucačine iz prvog lica koje neki od nas još uvek i igramo. Kao što se sećate ova igra se pojaviladavne 1980 kao 2D igra i za kratko vreme je pridobila veliki broj fanova. Dok je Duke Nukem 3D koji je nastao 1996 potpuno kulminirao i postao najigranija igra svih vremena.

3D Realms tada je najavio još jedan FPS u nizu , Duke Nukem Forever, ali igra je kasnije postala poznata po svojim odlaganja. Na kraju je igra konačno objavljena 2011. godine,skoro više od decenije nakon što je prvi put ugledala svetlost monitora . Gearbox je kasnije kupio puna prava na franšizu , a njen sajt pokazuje da su Duke Nukem je zaštitni znaci u vlasništvu Gearbox Publishing.

Dok ovo pišemo na zvaničnom satu odbrojava se još nekih 7 dana (minute,sate i sekunde da ne pominjem) do proslave 20 godina postojanja, i tada će Duke Nukem Forever zvanično i izaći.

Pratite nas na našim fb stranicama tu možete naći dosta zanimljivosti, bitne vesti, nagradne igre i svašta drugo ? 

TWB BALKAN —>https://www.facebook.com/TWB.Balkan/?fref=ts

TWB GAMING —>https://www.facebook.com/TWB.eSports/?fref=ts

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x