SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Drugi talas banovanja zbog nedozvoljenih modova

Banovanje Drugi talas banovanja zbog nedozvoljenih modova Banovan developer

Drugi talas banovanja zbog nedozvoljenih modova je pokupio izvestan broj igrača i poboljšao kvalitet igre. Naročito igračima koji su tu da bi se opustili ili pak takmičili, ukoliko poseduju takmičarski duh. A sve to bez potrebe za korišćenjem bilo kakvih modifikacija vanilla klijenta igre. Neki igrači su “popili” sedmodnevni ban, dok su neki zbog nastavka korišćenja modifikacija nakon prethodnog upozorenja dobili permanentni ban (doživotnu zabranu pristupa nalogu). Ukoliko želite da proverite da li je možda neki od modova koji koristite zabranjen, to možete učiniti na sledećoj stranici: Igrajmo fer! – Zvanična lista zabranjenih modova na EU serveru

Banovanja u brojkama

Sedmodnevnu zabranu pristupa nalogu na svim serverima zajedno dobilo je ukupno 86.773 igrača, a po serverima bi to bile sledeće brojke:

  • EU – 5.300
  • RU – 33.087
  • NA – 479
  • ASIA – 207

Zbog nepoštovanja pravila igra i nastavka korišćenja nedozvoljenih modifikacija, trajnu zabranu pristupa nalogu dobilo je ukupno 1.831 igrač na svim serverima, a od toga:

  • EU – 181
  • RU – 1.618
  • NA – 19
  • ASIA – 13

Iz navedenih brojki se može zaključiti da izvestan broj igrača nije poverovao u to da će Wargaming uraditi ovako nešto. Moglo bi se reći da su se kanda malo prešli. Dobra je stvar što je Wargaming uradio ovako nešto u vidu poboljšanja kvaliteta, a sam Wargaming poručuje da će nastaviti sa banovanjem igrača koji nastave da koriste nedozvoljene modifikacije u cilju svaranja što ekosistema unutar igre koji će biti fokusiran na što pošteniju igru.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frenki

Zašto nije banovan igrač koji se Hvali da koristi zaštićene modove u igri u WOT-u. Njegovo ime je ovo: Nikola Kovačević i da plaća WG da se koristi modvima koji su zabranjeni

Modesty

Zato sto on to placa…plati pa ces ti bit siguran 🙂

Nikola Kovačević

Zato što sam ja platio, a ti si ftp noobina

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x