SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Drugi takmičarski dan Sezone 2 – UTOPIA vs Gunrunners

Drugi takmičarski dan Sezone 2 - UTOPIA vs Gunrunners

UTOPIA vs Gunrunners četvrti je meč drugog takmičarskog dana druge sezone Wargaming.net lige 2016/17, koji se igrao 15. Januara 2017. godine sa početkom u 19:00. Pored ovog meča, koji je jedini preostao iz drugog takmičarskog dana, igralo se još dva meča trećeg takmičarskog dana. Termini mečeva bili su sledeći:

  • 17:30 – Oops vs Swift (Treći takmičarski dan);
  • 19:00 – UTOPIA vs Gunrunners (Drugi takmičarski dan);
  • 20;30 – Kazna Kru vs DiNG (Treći takmičarski dan).

Sve mečeve Wargaming.net lige možete pratiti na sajtu wgl.gg/watch ili twitch kanalu twitch.tv/wgl_en.

 

UTOPIA vs Gunrunners

Mape pripremljene za ovaj meč bile su:

  • Himmelsdorf;
  • Prokhorovka;
  • Murovanka;
  • Mines;
  • Prokhorovka (tiebrake).

Prva runda igrana je na mapi Himmelsdorf, gde su napadali Gunrunner-i. Oni su svoje tenkove postavili uglavnom u jugo-istočnom delu mape i na brdu. Međutim, UTOPIA je dominirala mapom što je koštalo Gunrunners-e runde. Nakon prve runde UTOPIA vodi 1:0.

Druga runda igrala se na istoj mapi, samo što je napadač ovoga puta bio tim UTOPIA. Oni su se opredelili za korišćenje dva tier X nemačka teškaša E 100. Međutim, nisu uspeli da iskoriste iznenađenje koje su priredili protivnicima pomerajući nemačke teškaše kroz južnu ulicu mape. Zbog toga kasnije su morali da iniciraju pokret Gunrunners-a u njihovom pravcu zauzimanjem Baze 2. Plan im nije uspeo, čime su Gunrunners-i došli do pobede i izjednačenja rezultatom 1:1.

Treća runda igrala se na mapi Prokhorovka, gde je prvi napadač bio tim Gunrunners. Početak bitke bio je fokusiran na zapadnom delu mape, gde su oba tima igrala defanzivno. UTOPIA je izgubila dva tenka bez povratne paljbe, što su Gunrunners-i upotrebili i savladali ih, prešavši u prednost rezultatom 2:1.

UTOPIA započela seriju pobeda u rundama

U četvrtoj rundi na meča napadački tim bio je UTOPIA, koji je u postavu ovog puta ubacio dva nemačka lovca – Grille 15. Oni su pozicionirali svoje tenkove na južnom delu mape, smeštajući lovce na liniju 2 i. Nakon toga su počeli sa zauzimanjem Baze 1, kako bi inicirali izlazak suparničkih tenkova na otvoreno preko pruge i upotrebili svoje lovce. Nakon što su skinuli izvesnu količinu neprijateljskih poena izdržljivosti to im je stvorilo priliku za napada, koju su iskoristili. UTOPIA je pobedila i izjednačila rezultat na 2:2.

Peta runda preselila je timove na mapu Murovanka. Tim koji je prvi napadao bio je UTOPIA. Oni su rundu započeli početnim presingom Baze 2. To je Gunrunners-e koštalo tenkova, velike količine HP-a, a na kraju i gubitka runde. UTOPIA je povela rezultatom 3:2.

U šestoj rundi napadački tim na Murovanci bio je Gunrunners. Svoje tenkove podelili su u dve grupe. Jedna, sastojana od 3 tenka bila je na istočnom delu mape, dok je druga bila na severo-zapadnom delu mape. Takođe, jedan laki tenk vršio je presing na Bazu 1. Nakon toga relocirali su tenkove i počeli sa napadom sa istoka na Bazu 2. Međutim, dobro pozicioniran laki tenk tima UTOPIA uspeo je da ih spotuje i time spreči u toj nameru. Kasnije su Gunrunners-i pokušali da napadnu sa severne strane, međutim ni u tome nisu uspeli. UTOPIA je ponovo pobedila i došla do rezultata 4:2 i meč runde.

Završna runda

U sedmoj rundi timovi su prešli na mapu Mines gde su napadali Gunrunners-i. UTOPIA se za deo svoje defanzivne postave opredelila za dva ruska teškaša – IS-4, jednog nemačkog lovca – Grille 15 i jedne artiljerije – M40/M43. Njihova dobra realizacija zamišljene taktike već na samom početku počela je koštati Gunrunners-e poena izdržljivosti. Posle izvesnog vremena artiljerija je uspela da “poklopi” jednog Bat-Chat-a, koji je “završen” od strane Kranvagena iz redova tima UTOPIA. Oni su ovakav zamajac maksimalno iskoristili što je dovelo Gunrunners-e do problema u smišljanju narednih poteza. UTOPIA je pobedila i ovu rundu, samim tim i meč, rezultatom 5:2.

Mape Napadač Rezultat
Himmelsdorf Gunrunners 1:0
UTOPIA 1:1
Prokhorovka Gunrunners 1:2
UTOPIA 2:2
Murovanka UTOPIA 3:2
Gunrunners 4:2
Mines Gunrunners 5:2

 

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

3halifax

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x