SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Druga sezona WGLEU 2016/17 – Dan 1.

Druga sezona WGLEU 2016/17 - Dan 1.

Druga sezona WGLEU 2016/17, dan prvi. Na bojnom polju od 19:00 12. Januara 2017. godine sastali su se timovi Kazna Kru i Gunrunners, dok je tim UTOPIA prvi meč u ovoj sezoni odigrao protiv tima Swift u 20:30. Prenose ovih mečeva mogli ste da pratite na sajtu wgl.gg/watch, na kome ćete moći da pratite i ostale mečeve ove sezone.

Gunrunners vs Kazna Kru

Mape koje su bile spremljene za ovaj meč su:

  • Murovanka;
  • Himmelsdorf;
  • Ruinberg;
  • Mines;
  • Himmelsdorf (tiebrake).

U prve dve runde, u prvoj kao napadač, drugoj kao branilac na mapi Murovanka, Kazna je uspela da povede rezultatom 2:0.

U trećoj rundi, na mapi Himmelsdorf Kazna je takođe pobedila, da bi Gunrunners-i odličnom taktikom i presingom na obe baze naterali Kaznu da krene na njih. Ovom prilikom Gunrunners-i su uspeli da izvuku pobedu. Nakon četvrte runde rezultat je 1:3.

U petoj rundi, u kojoj su napadali na Ruinberg-u, Gunrunners su pokušali malo da eksperimentišu. U bitku su poveli tri “Miša”. 🙂 Međutim, njihova taktika nije imala uspeha. Izgubili su petu rundu i došli do rezultata 1:4, Kaznu je delila samo još jedna bitka, ukoliko uspeju da u istoj pobede, od pobede u meču.

Kazna je u šestoj rundi rešila malo da “prepisuje” od Gunrunners-a, takođe koristeći tri “Miša” prilikom napada. Za razliku od GRR, Kazna je sa ovakvom postavom uspela iz runde da izađe kao pobednik. Istom prilikom pobeđujući u svom prvom meču ove sezone.

Mapa Napadač Rezultat
Murovanka Kazna Kru 0:1
Gunrunners 0:2
Himmelsdorf Kazna Kru 0:3
Gunrunners 1:3
Ruinberg Gunrunners 1:4
Kazna Kru 1:5

 

Swift vs UTOPIA

Mape određene za drugi meč prvog dana ove sezone bile su:

  • Steppes;
  • Prokhorovka;
  • Cliff;
  • Ruinberg;
  • Himmelsdorf (tiebrake).

Prva runda, igrana na mapi Steppes, donela je vođstvo timu UTOPIA. Oni su u prvoj rundi napadali, a pokazali su se i kao dobra odbrana ove mape u drugoj rundi, koju su takođe dobili. Nakon druge runde tim UTOPIA vodi 2:0.

U trećoj rundi, Swift je opet napadao. Ovoga puta na mapi Prokhorovka. Međutim, opet nisu uspeli da pobede, čime je tim UTOPIA došao do vođstva od 3:0. Nakon četvrte runde, u kojoj je napadao, ujedno i četvrte pobede uzastopno, tim UTOPIA je došao do runde za pobedu u meču.

Na samom početku pete runde, igranoj na mapi Cliff, tim Swift je uspeo da napravi priličnu štetu istovremeno “izbegavajući” granate protivnika. Međutim, tim UTOPIA je uspeo da smanji tu razliku i preokrene je u svoju prednost, deklasirajući tim Swift rezultatom 0:5.

 

Mapa Napadač Rezultat
Steppes UTOPIA 0:1
Swift 0:2
Prokhorovka Swift 0:3
UTOPIA 0:4
Cliff Swift 0:5

 

Druga sezona WGLEU 2016/17 – Dan 2.

Sutra, 13. Januara 2017. godine moći ćete da gledate nove mečeve Wargaming.net lige, takođe na sajtu wgl.gg/watch od 19:00. Timovi koji će sutra igrati su: GoHard vs eSuba (19:00) i  DiNG vs Oops (20:30).

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mr_Kela

Bravo Medooo!!! 😀 dobro si ispratio 😀

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x