SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Druga sezona 2016-17 Wargaming.net lige uskoro počinje

novi format

Druga sezona 2016-17 Wargaming.net lige počinje u četvrtak, 12.01.2017. godine u 19:00. Prvi meč, od ukupno dva koliko će se igrati tog dana, odigraće timovi Kazna Kru i Gunrunners. To će ujedno biti i prvi meč druge sezone.

Tim Tornado Energy je pobedio na takmičenju u Moskvi, Champions Rumble. Time je obezbedio sebi plasman za glavni događaj godine Wargaming.net Lige, Veliko Finale 2017. Što znači da je ostalo da se popuni još 11 mesta. Tih jedanaest mesta će po regionima biti raspoređa na sledeći način: po tri tima iz regiona APAC, CIS i EU, dok će za region NA nastupati samo dva tima. Timovi koji će nastupati će biti dva tima koja su zaradila najviše poena, a koje su mogli skupljati u prethodnoj sezoni, kao što će to moći i u predstojećoj. Dok će se treći tim odlučivati po sistemu wild card. Za region NA ovaj sistem neće važiti, već će na Veliko Finale ići dva tima sa najvećim brojem poena.

Raspored mečeva za EU

Timovi će igrati u tri runde, što implicira da će se svaki tim, od osam koliko ih učestvuje, međusobno sastati po tri puta. Tom prilikom timovi će skupljati poene, koji će kasnije odrediti koja tri tima će nastupiti u Velikom finalu 2017. Prva runda počinje 12. Januara i traje do 29. Januara, a nakon nje se igra druga runda koja će trajati od 29.01 do 18.02. Treća runda počinje 18. Februara i trajaće do 10. Marta, a nakon nje će slediti Finale Druge sezone Wargaming Lige u ESL Areni, koja se nalazi u Poljskom gradu Katovice.

Druga sezona 2016-17 Wargaming.net lige uskoro počinje

Prenos mečeva

Prenosi mečeva će biti organizovani od četvrtka do nedelje u sledećim terminima:

  • Četvrtak: 2 meča, sa početkom u 19:00;
  • Petak: 2 meča, sa početkom u 19:00;
  • Subota: 3 meča, sa početkom u 17:30;
  • Nedelja: 3 meča, sa početkom u 17:30.

Svi mečevi biće emitovani na sajtu wgl.gg/watch.

 

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x