SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Dragon Ball FighterZ – Anroidi se vraćaju

dragon ball

Kao ljuditelj Dragon Ball anime serijala, kad sam video vest da stiže nova igra morao sam da pogledm o čemu se radi. Nova verzija stiže u Februaru 2018. I naziv ovog dela je : Androidi se vraćaju.

Dragon Ball FighterZ

Svi koji prate DB znaju da se trenutno prikazuju epizode iz DRAGON BALL SUPER: Universe Survival saga. Stoga će ova igra da nas vrati malo unazad. Ako se pogleda po vremenu kad je nastao DBZ serijal i DBS, biće da je malo više. Verovato neki od čitalaca ovog sajta i nisu bili rodjeni kad se snimao – crtao DBZ. Ali eto im prilike da se malo edukuju, i da saznaju “origin story” o andoridima. Čak i o zaboravljenom Androidu 16.  I mali spoiler: Jamča prvi gine 😀

Inače autor animea ima naviku da zaboravi likove, tako da više nemamo Lunch, ženu koja se promeni kada ki(h)ne. Suprugu trookog Tien Sninhana.

Ako vas igra zaintresuje tu je mala pomoć, ili za sada samo prikaz svih super napada:

 

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x