SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

DoubleAim postao novi član Na’Vi LoL tima

doubleaim u na vi ju

Aleksa Stanković, LOL igračima poznatiji kao DoubleAim, je postao deo jedne od najvećih eSport organizacija. Postao je član velikog Na’Vi- ja.

DoubleAim

DoubleAim će se priključiti timu za LCL 2017 Summer Split. Aleksa je prošle godine igrao za Vaevictis eSports i izgubio je u finalu od Virtus Pro-a.

Aleksinu izjavu povodom  prelaska u Na’Vi možete pročitati na njihovom zvaničnom sajtu. A mi vam donosimo prevod iste izjave:

Veoma sam uzbuđen što sam dobio priliku da igram za jednu od najvećih i najstarijih esport organizacija u Evropi. Sama činjenica da igram za NaVi je za mene već veliko dostignuće. Brzo sam shvatio da NaVi i ja imamo slične ciljeve, i zajedno ćemo dati sve od sebe da se domognemo titule na sledećem Splitu i plasiramo se na Worlds 2017. Ekipa ima veliki potencijal i mislimo da zajedno možemo da ostvarimo jako puno. Nadam se da će  nam navijači pružiti veliku podršku tokom cele sezone dok se budemo, kao što se svi nadamo, borili za tituli šampiona LCL lige!

Postava Na’Vi-ja izgleda ovako:

  •  Simon “Zvene” Svensson(Švedska)
  •  Aleksa “DoubleAim” Stankovic(Srbija)
  •  Viktor “Piter Pokir” Pachkunov(Rusija)
  •  Vladyslav “aMiracle” Shcherbyna(Ukrajina)
  •  Artur “Skash” Ermolaev(Rusija)

Poželimo Aleksi mnogo sreće i da se ove godine okiti titulom šampiona!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x