SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Dota Pit najava

Na zvaničnom sajtu DOTAPIT.COM saznajemo da je najavljena nova sezona turnira u Dota 2 tj sezona 5 kako je oni zovu.  Znamo da je Dota pit sezona 4 završena početkom 2016 a igrači se odmorili od tastature, miševe i slušalice i malo danuli dušom a novo kolo počinje od 19 pa će trajati sve do 22.januara 2017. godine.

Kako su najavili, biće šest grupa koje predstavljaju sledeće regione .2-EU tima 1-CIS tim 1-SEA tim 1-CN tim 1-NA tim. Naravo pozynavaocima ove igre i ne treba napominjati skraćenice.

Sezona 5 će koristiti : Double Elimination grupnoj fazi. Pobednik svake grupe će se kvalifikovati za G2A.COM DOTA Pit Liga Sezona 5 LAN manifestacije , zajedno sa dva tima koji u jednm meču.

Nagradni fond je 125.000 USD  kako saznajemo a ima šansu da se poveća……. prodajom karata u dota2 klijentu i prodajom ostalih skinova itd.

Sponzori celog ovog događaja su nam poznati G2A.COM, Twitch, EGB, AMD and Sapphire Technology.

Direktor marketinga za G2A Josh Cabrerang je tom prilikom rekao ”da je veoma uzbuđen povodom predstojećeg događaja i da očekuje da će turnir biti uživanje za igrače” a i naravno mi dodajemo posetioce i pratioce na twich-u.

O svemu što bude kasnije priće obaveštavaćemo Vas…

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x