SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

Pogledajte TWB sajt na engleskom jeziku

Dolaze nam tenkovi iz Italije – World of Tanks (VIDEO)

Na skoro zavrsenom WG festu najavljeno je novo stablo u WOTu, tj, da na dolaze tenkovi iz Italije. Prvi tenk koji nam dolazi je Progetto M35 mod 46 medium tenk. On sa sobom donosi novu mehaniku u igri a to je novi sistem autoloadera. Ovaj sistem ce biti mnogo zanimljiv zato sto ostavlja mogucnost svakom igracu da bira kako ce da koristi tenk. Znaci imacemo mogucnost da koristimo tenk kao obican autoloader ili kao obican single shooter tenk.

Ovaj novi sistem autoloadera za sad ce imati samo tenkovi iz Italije ali i neki novi tenkovi koji budu ubacivani u igru kojima ce ova game mehanika biti nakacena. Poenta ovog sistema je da cim opalite jedan metak odma krece punjenje tog metka. Tako da ako imate pun sanzer od 4 metka a tenk koga gadjate ubijete iz metka i odma krece punjenje tog jednog metka koji traje primer, 8 sekundi. Nema potrebe da kao ranije opalite ceo reload zbog jednog metka icekate 30+ sekundi. Meni se iskreno ovo svidja i jedva cekam da vidim kako ce to sve da izgleda..

Pogledajte video o novoj game mehanici i kako izgledaju tenkovi iz Italije

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
WOT vikend akcija - Laki tenkovi su u fokusu - TWB-Balkan | TWB-Balkan Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] oci su uperene u novu mehaniku i dolazece italijanske tenkove pa je i ova vikend akcija u tom ritmu. Kao i vecina drugih wot akcija i ova traje 3 dana tacnije od […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch