SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

DiNG je šampion Evrope

Pozdrav tenkisti!

Juče je bio dan odluke u WGL gold ligi. U gradu Katowice održano je regionalno finale sezone i učestvovala su četiri tima: DiNG, UTOPIA, Kazna Kru i Oops (žirafe 🙂 ). DiNG je osvojio titulu!

U prvom polufinalnom meču ekipa DiNG-a igrala je protiv ekipe Oops, tima kome nisu davane nikakve šanse protiv moćnog DiNG-a koji ima rezultat 18/18 (100% pobeda). Na kraju, to i nije bilo baš tačno, jer je DiNG slavio rezultatom 7-6 (igralo se best of 13) i malo je falilo da Oops bude prva ekipa koja bi savladala ekipu DiNG-a u ovoj sezoni gold lige. Ipak, iskustvo je presudilo i DiNG je postao korak bliži tituli.

zirafe

Drugo polufinale odigralo se između ekipa Kazna Kru i UTOPIA. Kazna je zahvaljujući svom iskustvu uspela da savlada jedini jedini poljski tim u ovogodišnjem polufinalu EU servera rezultatom 7-5.

utopia

Mač za titulu između ekipa DiNG i Kazna Kru, timova za koje su navijači rekli da će se naći u finalu. I bilo je zanimljivo gledati ovaj duel! Najpre je tim Kazna Kru poveo 3-1, ali se onda DiNG probudio i rekao da i on igra u ovom finalu i pobedio 4 naredne borbe. Od te 4 borbe, dve partije bile su odigrane na mapi “Stepe”, mapi koju je ekipa DiNG-a usavršila do perfekcije ove sezone. Time je DiNG potpuno okrenuo meč u svoju korist vođstvom od 5-3. Nakon pauze od 5 minuta, ekipe su nastavile svoju borbu. Ruinberg, Kazna napada. Još jedna sjajna partija DiNG-a i oni uvećavaju vođstvo na 6-3. Čini se, meč je gotov. Međutim, onda se Kazna probudila i dobija naredne dve runde i pri rezultatu 6-5 izgledalo je kao da bi mogli da se vrate u meč potpuno. A onda je useldila borba na mapi “Litica”. Kazna je napadala sa 6 Bat.-Chatillon 25t i jednim Ru251, dok je DiNG branio sa 5 Bat.-Chatillon 25t, jednim TVP T 50/51 i T49. U borbi koja je trajala samo nešto malo iznad tri minuta, Kazna je gurala kroz sredinu i taj TVP kojeg imao DiNG je napravio razliku zahvaljujući svom bržem punjenju. DiNG je dobio partiju, ukupnim skorom 7-5. Ukoliko niste gledali mečeve, a želeli biste, po možete uraditi ovde: https://www.twitch.tv/wgl_en/v/96706479

kazna

ding

Ukoliko se pitate koliko je novaca dobio DiNG, reč je o 50,000$, dok je Kazna dobila 25,000$. Sledeći izazov za ove dve ekipe je novembru u Njujorku, gde će se odigrati finale timova iz svih regiona zajedno. TWB tim želi da čestita svima koji su dospeli do ovog finala, jer za ovako nešto treba dosta odricanja i znanja. Pratite i dalje dešavanja iz WGL gold lige, uskoro kreće ono najvažnije.

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x