SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Digital Homicide banovan sa Steama

Da developeri nisu Bogovi saznali smo upravo sada iz izvora Steama. Valve iako jedan od najačih kuća ne prašta pa nikome pa ćak i developerima sa kojima je dugo u igri. Praštanja nema a ko će na sudu pobediti u toj bobrbi nije nam poznato.

Digital Homicide su tužili korisnike Steama za iznos od 18 miliona dolara. Valve pak sa druge strane ne voli da se meša u odnose između developera i korisnika (što bi pojedine kuće trebalo da usvoje) i na taj način pravilno postupa bar po mom mišljenju i pravi zdravu sredinu na taj način.Samo u krajnjim situacijama deluju i to oštro i beskompromisno. Upravo takva situacija je izbacila Digital Homicide sa Steama.

Digital Homicide je mali indie games developer poznat po igrama kao Forsaken Uprising,Gnarltoof’s Revenge,Galactic Hitman,Krog Wars,Devils Share,Mini Attack Submarine,Attrition Nuclear Domination…..a imaju nekih pedesetak naslova za manje od 10 godina postojanja.

Digital Homicide je proizvođačka kuća koje je u postala slavna zbog raznoraznih igara.

Nakon što ih je Jim Sterling u svojoj YouTube emisiji prozvao za nesavesno poslovanje, Digital Homicide su rešili da ga tuže za klevetu.

Naravno,veći deo gejmera na Steamu se brzo obrušila na ranjivu metu te su se grupe poput ‘Digital Homicides Poop Games’ što je ubrzalo celu priču.

Takođe tužba zahteva i otkrivanje identiteta korisnika koju Valve mora dostaviti nasudu što kako kažu izvori bilo bi veoma uznemiravajuče

Na Steamu ne možete igrati igre od autori Digital Homicide, ali na njihovoj web stranice možete kupiti bundle svih njihovih naslova za svega dvadeset dolara.

Šta će biti?

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x