SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Dex022 ponovo igra WOT – video 1v6

Posle 2 godine Dex022 ponovo igra wot i odma je tu povukao i mene (mr_kela) da se malo aktiviram. Kad sam dobio poziv na viber od mog prijatelja od koga sam i naucio da igram World of Tanks i sa kim sam odigrao jedno 10 000 partija u platoonu, odmah sam poceo da se prisecam kako smo nas dvoje rokali po EU wot serverima. WOT je ponovo pokrenut, verzija je instalirana i posle neaktivne 2017 godine vec vidim da ce ova 2018 biti mnogo aktivnija i puna rokanja sa tenkovima.

Prvih par partija je bilo cisto prisecanje kako sta funkcionise u igri, iz razloga sto je sad gomilu nekih novina, pa nam je upala i mapa 30v30 koju smo odma posle toga iskljucili, par fejlova i napokon jedna super pro partija. E sad nije bas toliko super pro , znali smo mi i mnogo bolje, ali u ovim okolnostima je bila bas dobra. Igrali smo Cliff ja sam vozio moj novi tenkic tj. drugu partiju u Obj. 260 na koji nisam ni otakcio da mi se automatski dopune opravke, a Dex022 je vozio Badger-a, Engleskog novog TD-a. Posle partije sam mu rekao da mi posalje reprizu bitke i da to zajedno pogledamo i iskomentarisemo. Naravno sve sam to snimio i evo ga na youtube da mogu i drugi da pogledaju kako se dex snasao u partiji gde je ostao sam protiv 6 tenkova i kako je pobedio u 3 sekunde do kraja partije.

Dex022 ponovo igra wot – obavezno pogledati video!

E sad vi nama pisite u komentare ili na video ili ovde na sajtu, kako vas se svideo game a kako nase komentarisanje tj. ovaj tip analize borbe. Bacite like ako zelite da odradimo jos ovakvih snimkova.

Hvala svima pa se gadjamo ovih dana 😀

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

2blockhead

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x