SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Developeri objašnjavaju izmene u Patchu 9.20

developeri

WG developeri Murazor i Anton pobližnje objašnjavaju zašto  se i šta promenilo na tenkovima. Rebalasiranje tenkova je po njihovoj reči neophodan proces kako bi igra bila bolja i dinamičnija.

Developeri objašnjavaju

U WG ove video klipove nazivaju Developerskim dnevnicima. I postoji po jedan za svaki patch koji je objavljen. Ako vas možda zanima šta još ima na WG EU YT kanalu pratite link.

Inače koga bi vi izabrali da as predstavlja u WG developerskom (razvojnom) timu? Ako obratimo pažnju samo na veće youtubere da li bi to bio QB, Dez koji sagledavaju sve činjenice i onda komentarišu. Ili bi to bio neko kao SirFoch koji bi odmah bljuvao vatru na sve što mu se ne svidi?

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x