SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Deus Ex: Mankind Divided – osvojite vaučer za kupovinu igre u pretprodaji (i još nešto :))

Pozdrav narode!

Za sve vas koji planirate da igrate novu pod nazivom Deus Ex: Mankind Divided, imamo sjajnu vest! Naime, u toku je velika igra (tombola) u kojoj možete osvojiti vaučer od 2€  koji ćete iskorititi prilikom kupovine ove igre.

Naime, web-sajt KINGUIN važi za jedan od najpristupačnijih sajtova za kupovinu originalnih verzija video-igara, a kako se datum izlaska Deus Ex: Mankind Divided bliži, za vas su spremili specijalno iznenađenje.

Pripremljeno je čak 100 vaučera od po 2€ za kupovinu na Kinguin.net sajtu za one koji žele da učestvuju u nagradnoj igri. Naravno, postoji razlog zašto žele da proslave ovo sa vama, a to je: Deus Ex: Mankind Divided je sada dostupan u pretprodaji na Kinguin.net. Ukoliko igru kupite preko ovog sajta dobićete verziju igre pre izlaska iste za ostale smrtnike 🙂 po jednoj od najpristupačnijih cena na tržištu!

Ukoliko želite da učestvujete u ovoj nagradnoj igri, evo šta je potrebno da uradite:

SVE ŠTO TREBA DA URADITE JESTE DA NARUČITE DEUS EX: MANKIND DIVIDED U PRETPRODAJI I POŠALJETE VAŠ IDENTIFIKACIONI BROJ NARUDŽBINE U GLEAM APP KOJA SE NALAZI NA OVOM SAJTU: https://www.kinguin.net/blog/deus-ex-mankind-divided-presales.

OVO NIJE SVE, ZATO ŠTO MOŽETE DOBITI JOŠ 3% POPUSTA ZA KUPOVINU IGRE (NE SAMO OVE, VEĆ BILO KOJE IGRE) UKOLIKO KORISTITE KOD KOJI ĆEMO VAM DATI: TWBGAMING

[fliiby]https://flii.by/file/7i1ebuvlwf8/[/fliiby]
[fliiby]https://flii.by/file/km0wlaf6hja/[/fliiby]

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVLJIVANJE JE 22. AVGUST 2016. GODINE U 23:59.

OBJAVLJIVANJE POBEDNIKA (U POSTU NA STRANICI https://www.kinguin.net/blog/deus-ex-mankind-divided-presales) JE 25. AVGUSTA 2016. GODINE

POBEDNICI ĆE DOBITI SVOJE VAUČERE PUTEM EMAIL-A 25. AVGUSTA 2016. GODINE.

Neka je sa srećom i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x