SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Deus Ex i novi DirectX 12

Sa nestrpljenjem očekujemo Deus ex  Mankind Divided ali naravno da se i u softverskim radionicama za podršku kuvaju još neki dodaci.

Naime reč je o DirectX 12 koji bi trebalo da pruži potpunu grafičku podršku, nesmetan rad i odlične perfomanse u igri.

Što se tiće Geforce programeri kažu da mogu da prodreže najnoviji grafički API za moćne GPU naslove . GeForce GT 900 serije GPU-ova podrška advanced features “DirectX 12 omogućava nove vizuelne efekte i pružanje tehnike za prirodnije igranje” kako kažu u GeForce. Što na neki naćin umiruje vlasnike ovih grafičkih kartica.

Sa druge strane AMD razvojni tim tvrdi da DirectX 12 igru baca na potpuno novi nivo povećavajući količinu rada koji može biti upućena na grafičkoj kartici, i to odradi to za manje vremena. Plus DirectX 12 omogućava GPU da radi više zadataka odjednom, tako da štedite rendering vreme, smanjiti moguće lagove. “Dva revolucionarne funkcije u DirectX 12se odnose na ove inovacije : multi-threading komanda tampon snimanja i asinhroni shader” kako kažu u AMD-u.

Tako da za sada prva verzija koja je dostupna radi bez problema ali će naravno svaki naredni update doneti neke novine. 19.09. imate mogućnost da to sve probate pa puno sreće i kvalitetnog igranja Vam želimo.

Tako da kad sednete za komp. Morate odraditi neke zadatke da bi mogli gurati igru u DirectX 12-ci

tj morat u Properties meniju za Deus Ex: Mankind Divided na Steamu i potražiti Beta taster, ispod kog će te naći padajući meni sa opcijom dx12_preview.

Do sledećih novosti budite sa nama i pratite nas na sajtu. A ako još niste nabavili ovu igru preko našeg koda imaćete dobar popust u kupovini iste

KOD ZA POPUST PRI KUPOVINI

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x