SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Destiny 2 stiže 2017. godine

Aktivision je još prošle godine najavio ovaj interesantan nastavak ali govorkanja od prošlog meseca su najavila da je igra odložena , a kada će biti puštena o tome će biti još reči . Dobra vest je da sada imamo zvaničnu informaciju da će nastavak Destiny biti objavljen u 2017 .

Kako su rekli a i ostvarili do sada “Activision Publishing , zajedno sa svojim partnerima u Bungiju , očekuju da donesu veliku novu ekspanziju u 2016. i da se oslobodi punu igra u 2017. “

Što je i bilo do sada bilo je ali Destiny 2 se suočava sa teškim problemom koji uključuje kako pribavljanje novih igrača koji i nemaju predstavu o samoj igri a da zadovolje i stare fanove koji su več prekaljeni borci istoimenog naslova a koji su uložili stotine sati na igranje.

Najveća rasprava oko Destiny 2 u ovom trenutku je leveling igre, tačnije gde početi igru novih igrača ,a gde ima dosta sadašnjih Destiny igrača da ne ugrožavaju jedni druge.

Istovremeno Destiny igrači su verovatno postali vezani za svoje trenutne karaktera koje ne bi voleli da menjaju zbog novog sadržaja napredovanja. Pogotovu kada se zna koliko prosečan igrač je igrao igru sada bi bilo stvarno neprimereno da on mora da izvrši reset. To su glavna kolebanja u Activision ali se nadamo da če ih konačno sanirati i da će igra ugledati svetlost dana.

Srećom, Destiny je već uvela buster , pod nazivom iskra svetlosti , gde novi igrači mogu sustići svoje starije kolege sa ovim ubrzanjem.

Što se gejmpleja tiče franšiza je prešla i zvanično u narednu generaciju igara urađena su mnoga poboljšanja koja su bila u prvom delu tako da je igra brža i dinamičnija što će i ljubitelje konzola posebno obradovati.

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x