SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

DelhRoh – Pitanja i odgovori španskog kontibutora

delhroh pitanja i odgovori falathi anton

 Španski CC DelhRoh je odgovorio na neka od postavljenih pitanja.

DelhRoh – Pitanja i odgovori

P: Ako Rangirane bitke uspeju, da li ćete dodati i rangirane bitke sa još tierova (6 i 8)?

O: Uvek ima dosta mesta za dopune i izmene. Ova sezona je Beta test. Kad se završi sezona prikupiće se i analizirati podaci. Za sada nema planova za proširenje na druge tierove.

P: Iako je preprano, da li mislite da će poboljšana oprema napraviti još veću razliku medju igračima?

 O: Zaista je preprano, ali vas možete biti ubedjeni da skupljamo podatke. Za poboljšanu opremu kako se ne bi negativno odrazila na balans.

P: Samo će najbolji igrači dobiti dovoljno bonda da mogu uzeti poboljšanu opremu. Iako je to cilj takmičenja, na kraju dana najbolji igrači će biti u velikoj prednosti u odnosu na ostale. Da li je to narušavanje balansa? Da li će ostali igrači biti u mogućnosti da osvoje Bonde?

O: Zbog toga smo fokusirani da imamo i misije/sprecijale gde će igrači u randomu moći da skupe bonde. Želimo da pružimo mogućnost svim igračima da skupe bonde. Za sada pratimo broj bonda u igri kako bi mogli da napravimo potrebne izmene.

P: Ponekad bi imali misije za opremu/potoršni materijal. Da li možemmo da očekuje slično i za poboljšanu opremu?

O: Za sada razmatramo šta će biti u budućnosti. Trenutno nemam odgovor na postavljeno pitanje.

P: Vaše personano mišljenje o poboljšanoj opremi?

O: Za mene je poboljšana oprema više o osećaju. Kao da igrati sa premium potrošnim materijalima. Osećam se bolje kad ih imam. Ali u drugu ruku ne osećam da je neophodno da ih imam da bi se mogao takmičiti.

P: Prema odgovorima igrača na forumu, kakav je generalni utisak o Rangiranim bitkama? Kakav o poboljšanoj opremi/poboljšanjima za posadu?

O: Mod je sam po sebi dobio dosta pozitivnih kritika, ali ćemo ga unaprediti. Ova sezona je samo beta test i treba da nam pokaže gde da idemo u budućnosti. Najveći problem su nagrade za igrače. Njihova percepcija je veoma negativna. To je napravilo odredjene problem u komunikaciji. Nismo dovolno naglasili da Bondi nisu vezani isključilo za Rangirane bitke.

Izvor: TDB

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

2retinue

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x