SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Da li će E25 i Dicker Max postati normalni tenkovi?

Pozdrav tenkisti! Da li će E25 i Dicker Max postati normalni tenkovi?

Dosta prašine se diglo od kada je Wargaming najavio promene u nemačkom tehnološkom stablu. Tekst o tim promenama (koje se prvenstveno tiču linije koja vodi do Mausa) ste već mogli da pročitate na našem sajtu, tako da to danas neće biti tema.

Da li će E25 i Dicker Max postati normalni tenkovi?

Ono što nas zabrinjava, a što sada zelimo da razjasnimo, je priča koja se pojavila po sajtovima i blogovima koja uverava igrače da E25 i Dicker Max (nemački premijum lovci) postaju normalni tenkovi u igri. Navodno, E25 bi trebalo da se pojavi u tehnološkom stablu naredne godine kao normalan tenk a Dicker Max,koji je već tu,samo da postane normalan tenk. Vest se širi brzinom svetlosti a igrači su zbunjeni, pa smo odlučili da odreagujemo i obavestimo vas o pravom stanju stvari, naravno iz prve ruke.

Nek svima bude jasno da je ova informacija LAŽNA, NETAČNA, APSURDNA, NELOGIČNA… nazovite je kako hoćete, ali ovi tenkovi ostaju PREMIJUM tenkovi. Ova vest je stigla direktno iz Wargaming-a  kako bi bila preneta igračima koji poseduju ove tenkove da nemaju razloga za brigu. Takođe, ako neko želi da pazari neki od ova dva tenka, samo napred.

Najbolji dokaz za ovu informaciju je to što je Wargaming prodavao E25 u kalendaru dogadjanja,a i u momentu pisanja ovog teksta E25 je ponovo u prodaji.  😉

Ja bih vam samo rekao, NAVALI NARODE, ko zna kad će  E25 opet biti u prodaji a tenkić je vrhunski. To već sigurno svi znate.  😀

GL&HF

 

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mr_Kela

E25 kidalica 😀

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x