SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Cyberpunk 2077

Tek što su završili Witcher 3 The Wild Hunt developeri iz CD Projekt Red počeli su da rade na novoj igri. Iako se detalji još neznaju smatra se da je igra Cyberpunk 2077 tipičan naslednik Witcher edicija. Naravno ne u doslovnom smislu te reči već kao igra sa novim sistemima borbe.

Poljski tim naravno uposlio je više programera na ovom projektu što zbog davanja konačnog kvaliteta igre što mogu’e i zbog brzine izlaska same igre.

Moguće je da CD Projekt Red ne želi nikakav marketing pre nego što i zadnja linija algoritma igre bude napisana da se ne bi ponovio problem sa ranim obaveštenjem o igri i igrači do samog kraja pregore u čekanju.

Nadamo se da će ova open world igra pridobiti gejmersku populaciju a mi vam nudimo samo ono što je trenutno na raspolaganju.

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x